maanantai 18. marraskuuta 2013

Vauvantuoksua......

....on aistittavissa ainakin joissain tuttavaperheissä alkuvuodesta,ei siis meillä kuten seuraavista kuvista voisi päätellä :D

Tilkkulaatikkoon tuppaa kertymään isot pinot pieniä kankaanpaloja mistä ei saa enään meidän naperoille mitään järjellistä vaatetta,niinpä päätin että alan tuhoamaan näitä tilkkusia ompelemalla nuken vaatetta ja pieniä vauvanvaatteita. Ainut harmi tässä on ettei meillä ole sopivan kokoista nukkea saati sitten vauvaa jolle voisi näitä ihanuuksia sovitella nyt en sitten tiedä kuinka nämä pikkuruiset vaatekappaleet istuvat päällä :(

Haalaria en ollut koskaan aiemmin tehnytkään ja kaavakokeiluun pääsi uusimman Ottobren Indian elephant jota hieman muokkasin. Mussukoilta tilattu Bunny ride päätyi ensimmäisen haalarin koekappaleeseen se oli ensimmäinen haalari jonka siis olin ikinä valmistanut ja se onnistuikin yli odotusten sillä mitään en joutunut ratkomaan ja ompelemaan uudestaan mikä on ihme,yleensä kaikissa uusissa kaavakokeiluissa käy niin että ompelen pää märkänä lukematta ohjeita ja huomaan hetken päästä ettei se nyt näytäkkään yhtään siltä miltä pitäisi :D

Haarakiila olikin se joka tuotti vähän vaikeuksia,mutta kun sen ompeleen apuompeleella kiinni takakappaleeseen sivusaumojen vielä ollessa auki niin sillain sen tuntui saavan kaikista parhaiten kiinni,sitten kiinni sivusaumat ja lopuksi haarasauma kiiloineen päivineen :)

Kaikki vaatteet ovat koossa 56cm ja tällaiset määrät olen niitä saanut tähän mennessä valmiiksi,vielä on listalla muutamia bodeja ja mahdollisesti haalareita :)



Tyttöväriset minivaatteet koossa 56cm ,sydäntrikoo Rauman Jättirätistä,kisut Noshilta,loput kangaskirpalta,Sampsukasta ja Lasten Taikamaasta.



Poikaväriset minit koossa 56cm Bunnyride Mussukoilta,velourit Kangas-mallasta ja loput jo aiemmin mainituista nettikaupoista.


Jotain jää itsellekkin jemmaan vaikkei meille enään lapsia olisi tulossakaan,sillä jotkut kuosit on vaan niin ihania ettei niistä raaski luopua. Sellainen on tämä Miina ja Manu jotka jo aikoinaan seikkailivat vanhimpien lastemme kirjoissa ja olivat kovasti tykättyjä.
Muistakin ihanista kuoseista joista on vaikea luopua ompelen pieniä bodeja,nämä rakkaudella ommellut vaatekappaleet kätken kastemekon kanssa samaan laatikkoon odottelemaan mahdollisia lapsenlapsia jos ei omia lapsia enempää ilmaannu :)

2 kommenttia:

  1. Nämäkin olivat jälleen kerran ihania :)

    VastaaPoista
  2. Ihania ! Saisinkos ostaa tytölle sen sydänkuvioisen haalarin ? T: Tuulia

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi <3