perjantai 22. marraskuuta 2013

Samistelua

Kankaiden yönä tuli tehtyä Mussukoille tilausta,mukaan lähti muutama metri ihania kankaita joista osasta täälläkin on jo vilahdellut kuvia.

Sienitalo oli yksi niitä kankaita mitä oli ihan pakko saada ja voi kuinka ihanan pehmeää se trikoo onkaan,tämä kangas oli sellainen mistä äiti oli paljon enemmän innoissaan kuin naperot mutta eiköhän nuokin paidat silti käyttöön pääse.

Naperoille valmistui siis samistelupaidat koossa 92cm ja 116cm


Samaisen putiikin Kultakutri oli kangas jota meidän neiti himoitsi,hän kyseli ja varmisteli moneen kertaan paitaa tehdessä että se varmasti tulee hänelle eikä jollekkin muulle lapselle :D


Sampsukastakin tuli joku aika sitten tilailtua kankaita ja niin mukaan tarttui Elefantit vai olikohan kurbits,ihan sama mikä lie mutta kaunista kangasta kaikesta huolimatta :D Jokin tässä kuitenkin pienellä neidillä tökkii,kun oli sitä mieltä ettei hän fanttipaitaa tarvitse :/ Saas nähdä suostuuko päälleen laittamaan.


Housut jo aiemmin valmistuneet,kamera hassusti vääristää resorien väriä ovat oikeasti paljon tummemman violetit kuin kuvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi <3