torstai 7. marraskuuta 2013

Sydämellinen Arctic sun

Uusimman Ottobren kolahdettua postilaatikkoon mietin miksi ihmeessä tilaan käsityölehtiä,kun kuitenkin yleensä omepelen vaan ihan peruskaavoilla perusvaatetta. Uusinta lehteä selatessa muistin taas miksi niitä tilaan,sillä lehdestä löytyi taas muutama mukava malli joka oli kokeilemisen arvoinen :)

Ensimmäisenä kokeiluun pääsi Arctic sun tunika joka näytti oikeen kivalta kuvassa.
Kankaaksi valikoitui Rauman Jättirätistä hankittu sydän trikoo joka ehkä sittenkin on turhan jämäkkää kyseiseen malliin kun reunat eivät laskeudu kauniisti :(

Korjattavaa kaavassa on meidän hoikalle neidille sillä leveyttä on aivan turhan paljon,muutoin tuo 92cm koko on juuri sopiva saman mittaiselle neitokaiselle. Seuraavan tunikan tällä kaavalla teen sitten korjattuna ja ohuemmasta trikoosta :)

 
Jalkaan sattui kotipöksyt jotka on Tutan velourisista puolipotkareista joskus poikkastut :D


5 kommenttia:

 1. Näyttääpä kivalta! Kukahan tulisi mulle piirtämään uusia kaavoja.. tuota olisi kiva kokeilla. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon itekkin tosi laiska piirtämään kaavoja,nyt sattui niin että neiti nukahti päikkäreille niin oli aikaa ja halua niitä piirrellä :D

   Poista
 2. Hyvältä näyttää (: eikä ollenkaan liian leveältä

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) Kuvassa ei näytä lainkaan niin leveältä kuin luonnossa,voipi olla että tuo leveyskin "hukkuu" jos on laskeutuvampi kangas :)

  VastaaPoista
 4. Onpa tosi suloinen joulunodotustunika! Kuosi sopii malliin täydellisesti, eikä kankaan paksuuskaan ainakaan kuvassa häiritse :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi <3