perjantai 10. tammikuuta 2014

Tilkkukorin ihanat fantit

Tämä ihana joustofrotee tuli kimppatilauksessa Tilkkukorista joskus loppukesästä,se on saanut rauhassa marinoitua tuolla kaapissa ja odottaa koska syttyy lamppu ja syntyy joku kuningasidea juuri tuolle kankaalle.

Eilen se lamppu sitten syttyi ja silmissäni saatoin jo nähdä pussihelmaisen tunika/mekon kaaritaskuineen,ainut mutta ideassa oli nuo piilotetut kaaritaskut sillä en ollut koskaan sellaisia tehnyt.... Nooh ensin leikkelin mekon sitten aloin miettimään millä piirrän kankaaseen tuon kaaren,silmiin osui vitriinistä Iittalan Taika teekuppi ja ei muuta kun tuumasta toimeen :) Taskupussiin löysin kaavan Ottobresta mutta sitä täytyy näköjään muokata huomattavasti suuremmaksi ja vähän toisen muotoiseksi.

Ihana tästä kuitenkin tuli vaikka tuo mekon sauma vähän aaltoilee taskun kohdalla,johtunee ilmeisesti siitä että taskun joustis on huomattavasti ohuempaa kuin tuo fanttijoustis.


Tein ihan tarkoituksella tästä reilusti mekko mittaisen,menee sitten myöhemmin tunikana ja voin tarvittaessa vaihtaa hihoihin vaan pidemmät resorit :)

3 kommenttia:

 1. Kaunis tunika. Tämä kuosi sykähdyttää valmiina vaatteena paljon enemmän kuin kankaana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,kuosina on vaatteessa oikeinkin kaunis vaikkei tosiaan kankaana mikään pakko saada juttu.

   Poista
 2. Tännekkö varausta koon 92/98 paidasta...tää on niin ihku kuosi et tahtoo tytölle.
  Anita :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi <3