tiistai 28. tammikuuta 2014

Huhuu sanoivat pöllöt kun paitaan lennähtivät

Eurokankaassa tulee harvoin käytyä,kankaat on suhteessa aikas kalliita ja varsinkin lastenkankaiden valikoima aikas onneton. Ennen joulua satuin siellä kuitenkin piipahtamaan kun isot ale laput koristivat liikkeen ikkunoita ja tarttuihan sieltä sitten jotakin matkaan mm. keittiön ja olohuoneen verhokankaaat sekä muutamat trikoopalat.

Tämä pöllö ja siihen sopiva keltainen pallokangas oli niin meikäläiseen iskeviä värimaailmaltaan,että olihan niitä palat ostettava,sen kummempaa visiota niistä ei vielä ollut ja niin kankaaat jäivät kaappiin odottelemaan.

Peruspertsaa on tullut ommeltua lähes tulkoon joka päivä ja uskokaa tai älkää niin siihenkin kyllästyy. Jotain pientä piristystä niihinkin paitoihin on saatava,joten pikkuhiljaa on meidän peruspertsoihin tullut jotakin pientä piristystä kuten pisarahalkioita,tehosteväreillä tehtyjä tikkauksia ja nyt myös pieniä taskuja.

Näistä kankaista tuli aivan selkeä visio ja olihan se toteutettava,lopputulos on juuri sellainen kuin ajattelinkin ja olen oikein tyytyväinen siihen :)


Paidassa on siis takakappale,toinen hiha ja tuo tasku tuota pallolista trikoota.Kamera jotenkin hassusti vääristää värejä,sillä oikasti nuo resorit ovat melki samaa väriä kuin pöllöissä oleva oranssi.


Neiti halusi heti paidan päälle ja sitä ei sitten enään saanut riisua,jos olisi itse saanut päättää niin olisi mennyt nukkumaankin tuo paita päällään :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi <3