maanantai 13. tammikuuta 2014

Peruspertsaa itselle ja vähän muillekkin....
Minussa on varmaan jotain vikaa kun en osaa pitää mitään muuta kuin peruspertsaa,vaikka olisi kuinka ihania leikkauksia ja krumeluureja paidoissa niin sinne ne tuppaavat jäämään kaapin perälle.

Niinpä taas jälleen kerran tuli sitten ahkeroitua samalla vanhalla kaavalla niitä peruspertsoja,kaikki ei suinkaan ole kerinnyt tänne blogiin asti eikä kait ole niin tarvekkaan kun niissä ei mitään uutta kuosin lisäksi ole ollutkaan.

Tämä kaunis trikoo on vissiin Nansoa ja tarttui mukaan joskus loppukesästä Triteksilä poiketessa,kuten niin monet muutkin kankaat mistä olen itselle vaatetta tehnyt :)

Jotain pientä extraa oli paitaan saatava joten tikkasin mustat kanttaukset punaisella langalla :)
Paidan kaava on otettu joskus jostain Ottobresta ja muokattu siihen pitkät perushihat ja vähän vissiin muutoinkin tuota mallia omannäköiseksi. Paidan koko on jotakuinkin 42/44.


Vielä hätäinen sovituskuva :DTämä ihana paksummanlaatuinen trikoo on myös Triteksiltä ja tämä paita matkasi äidille,kaava on sama kuin omissa paidoissakin mutta koko vain pienempi.

5 kommenttia:

 1. Ilmoittaudun mukaan peruspertsa kerhoon. Minä tykkään perusvaatteista niin itsellä kuin lapsellakin, joten niitä tuleekin sitten ommeltua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja musta sinun paidassa on huippu malli, just hyvä!

   Poista
  2. Kiitos itsekkin tykkään mallista kovasti,sama malli on myös kesäpaidoissa vain lyhyellä puhvihihalla. Meilläkin lapsilla on pääsääntöisesti peruspertsaa kun ne tulevat takuuvarmasti käytettyä.

   Poista
 2. Peruspertsa täälläkin hei ;)

  Tuota ylemmän kuvan kukkakangasta on mullakin jemmassa ja näköjään paitana toimii oikein hyvin.

  VastaaPoista
 3. Todella kauniita paitoja ja malli mitä mainioin ^_^
  Peruspertsa täälläkin siis,terve vaan =D

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi <3