lauantai 18. tammikuuta 2014

Metsää tunikana/mekkona.....

Rapsakat pakkaskelit saivat meikäläisen palelemaan ohuissa trikoopaidoissa,joten jotain lämpöisempää oli päälle saatava. Joustofrotee on sellainen materiaali mistä tykkään ihan hirveästi ja sitä kuosillisena kaapista jonkinmoisia paloja löytyykin,suurin osa vaan sen kokoisia ettei niistä näin isolle ihmiselle saa kokonaista vaatekappaletta.

Metsäjoustofrotee on juurikin sellainen pala joka on kaapissa marinoitunut hyvän idean ja sopivan yksivärisen joustiksen puuttuessa. Nyt se idea sitten tuli tyttären pussihelmaisen mekko/tunikan myötä,itsellekkin oli siis sellainen saatava :)

Yksivärisen riittävästi väreihin mätsäävän vihreän joustiksen tilasin Kangas-mallasta se on suurinpiirtein saman vahvuista ja muutoinkin laadultaan samanlaista. Ruskeat resorit saivat nyt luvan kelvata kun kotoa ei sinapin keltaista löytynyt.

Kaava tähän on joku oma sävellys ja koko suunnilleen 42/44


Kangas on muistaakseni Oulun seudun ompeluryhmän teettämää ja Leena Rengon suunnittelemaa.


Kaaritaskut pitsisomisteilla,hieman isommat olisi saaneet olla mutta laitetaan sitten seuraavaan :)


Huono pikainen  sovituskuva jonka nuori pojistani räpsäisi :)

7 kommenttia:

 1. Tää on tosi kivan ja mukavan näköinen! :) Munkin pitäis ommella joustofroteisia paitoja/tunikoita itselleni, palelen myös helposti. Ja kankaitakin löytyis..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pintse,niin paljon ite tykästyin et toisen jo leikkelin tuohon odottamaan ompelua. Himpun verran lyhyemmän tein niin saattaa jopa mahtua takin alle :)

   Poista
 2. Ihanan pirteä! :) Kivat taskunsuut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria,ekaa kertaa käytin pitsiä enkä nyt sitten tiedä kuinka tuo pesuun reagoi. Täytyy toivoa ettei kutistu ja rupea taskunsuuta vetämään.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Kerttu,tästä tuli mielestäni ihan mun näköinen :) Vaikken tuosta pituudesta oikein tiedä,mutta menee ainakin kotona.

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi <3