lauantai 30. maaliskuuta 2013

Veljenpojalle vaatetta

Ihanalle veljenpojalle on ommeltu vaatteita iso läjä. Ne on valmistunut pikkuhiljaa muiden ompelusten ohella,kun näillä ei ollut mitään aikataulua :)

Onneksi poitsulle on helppo ommella vaatteita kun ovat samanikäisiä meidän pojan kanssa ja kooltansakkin niin samankokoisia että samoilla kaavoilla mennään.

Poitsun äiti on valinnut osan kankaista ja niistä ommeltu vaatteet hänen toiveidensa mukaisesti,osa vaatteista vielä odottaa ompelupöydällä.....


Pyjamakset koossa 110cm vaikkakin koko on kyllä reilumpi,mutta ei sitten ole ainakaan pieni ensi talvena ja on mukava kun ei kinnaa mistään.
Tästä olin ihan täpinöissäni kun tuli niin ihanat :) Kuosillinen trikoo Hanhelista kuin myös velourmotive,yksivärinen trikoo ja resorit Triteksiltä.
Ainut mikä harmittaa on se ettei löytynyt ihan saman väristä trikoota kuin ketussa ja pöllön kuva tuli vähän liian alas :(


Pitkähihaiset koossa 110cm,tiikeri on suurempi,mutta kutistunee pesussa hiukan kun unohdin pestä kankaat ensin......


Kesäksi teeppareita koko näissä paremminkin 104cm, helma tikattu nyt vaan suoralla kun kaksoisneula otti ja sanoi sopimuksen irti enkä saanut uutta hankituksi vielä .

Joku tarkkasilmäinen saattaa huomatakkin että olen tosi laiska vaihtamaan lankoja saumuriin ja niinpä melkein kaikki surauttelen luonnonvalkoisella langalla :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi <3