torstai 7. maaliskuuta 2013

Jänis pitkäkorva ja kettu repolainen

Taannoin ihastelin TanttaRallan blogissa aivan ihania korvahattuja,harmikseni minun kiukkuinen ja vastahakoinen Ewa rouva ei ole yhteistyökykyinen ommeltaessa paksumpaa materiaalia kuten tekokarvaa.

En siis saanut aikaiseksi ommella niitä korvahattuja sydäntalvella,mutta nyt kevään koittaessa muistin taas nuo suloiset hatut ja päätin että teenhän minä niitä hattuja tyttärelle vaikka kuinka Ewa pistäisi hanttiin !

Materiaaliksi valikoitui fleece ja velouri yhdistelmä joka on hyvin toiminut tänä talvena lasten lohishatuissakin. Sen verran kuitenkin säälin Ewa rouvaa että kiinnitin korvat hattuun käsin ommellen jottei meille syntyisi enempää erimielisyyksiä,kun kyseisen rouvan apua kuitenkin tarvin aina silloin tällöin :)

Kaava hatuissa on oma ja hyvin istuu ainakin meidän mukeloiden päässä. Sovituskuvat on luvattoman huonoja,neiti kyllä kovasti piti molemmistakin hatuista muttei halunnut että häntä kuvataan hattu päässä :)


Himpun verran on hatut vielä reiluja,mutta meneehän sitten ensi talvenakin ja kyllähän kypärämyssy välissä tuo väljyyteen hieman täytettä :)


6 kommenttia:

 1. Voi apua miten ihanat lakit. Erityisesti kettu ihastuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,nyt onkin ompelussa susihattu saas nähä mitä siitä tulee :)

   Poista
 2. Voi kuinka söpöjä. Etenkin kettu on hieno, vähän erilainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,ketusta tulikin hauska vaikka itse rakastuin pupuseen :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi <3