torstai 21. maaliskuuta 2013

Linnunpesät

Pidemmän aikaa olen ihastellut kaikkien blogeissa vilahtelevia ihania taskuja. Itse olen kuitenkin niin kärsimätön ompeluksieni kanssa että tuppaan menemään sieltä mistä aita on matalin. Niinpä nuo taskut on vain jäänyt ja jäänyt kun ei poitsukaan ole housuihinsa sellaisia vaatinut :)

Nyt sitten ajattelin ryhdistäytyä ja kokeilla jotakin muutakin kuin perusompelua,niinpä niin eihän se tietenkään mennyt kuin Strömsössä.....ensinnäkin taskujen käden aukoista tuli liian suuret ja reunus jäi melkein liian lyhyeksi,juuri ja juuri sain resorin siihen tikattua.

Niin ja se tikkaaminen,kyllä tuli useampi ärräpää ja meinasi Ewa rouva saada nopean lähdön huushollista,kun ei suostunut yhteistyöhön vaan katkoi lankoja yhtenään. Eihän niissä taskuissa olisi ollut mitään ongelmaa jos tuo minun ompelukoneen rousku vaan suostuisi joskus tekemään yhteistyötä mukisematta......

Housut jalkaan kiskoessaan poika totesi taskujen olevan linnupesät,mistä lie hänelle moinen tuli mieleen :) Iloinen joka tapauksessa oli uudesta paidastaan ja housuistaan,itsellekkin tuli hyvä mieli siinä vaiheessa ja tappelut Ewan kanssa painui jo taka-alalle.Neitikin halusi kuvaan,joten soviteltiin sitten hattujen koeversioita :)


Housujen college ja resorit sekä pipojen kankaat Triteksiltä,ihanainen tähtikangas Sampsukasta.

2 kommenttia:

  1. Aivan huiput taskut, tykkään ja tykkään! Mulla on taskuvaihe menossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) muokkaustahan nuo vielä vaatisivat,mutta ehkä innostun taskuja tekemään toisiinkin vaatteisiin....

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi <3