torstai 21. maaliskuuta 2013

Lippapipoja

Lippapoa on tehnyt mieli kokeilla jo pidemmän aikaa,itse asiassa viime kesästä asti kun sellainen keikkui rakkaan veljenpoikani päässä :)

Eihän se pipon tekeminen ollut lainkaan vaikeaa kun vain otti härkää sarvista kiinni ja alkoi moista työstämään.Itse asiassa potkun persuksiin antoi Mari kun esitteli blogissaan ihanaa lippapipoa.

Triteksiltä ostetut kankaat päätyivät siis pipoiksi vaikka niistä alunperin pitikin tulla jotain aivan muuta :)

Pipot ovat kaksinkertaista trikoota ja vuori näissä on yksivärinen,lippa tuotti hieukan ongelmia sillä sopivaa koviketta ei tahtonut nurkista löytyä.....mahdankohan kehdata edes tunnustaa mitä näiden lippojen sisältä löytyy. No sieltähän löytyy PEPUNALUSTA,käyttämätön kylläkin. Soveltui materiaaliltaan mielestäni ihan hyvin kovikkeeksi,on meinaten jotain solumuovia.


Tässä ensimmäinen versio,ihan hyvä mutta lippa hiukan liian pitkä.


Tähän lyhensin vähän lippaa ja laitoin lisäksi resorin,pipo pysyy näin paremmin päässä vaikka olisi vähän löysempääkin trikoota :)

3 kommenttia:

 1. Kivoja pipoja sait aikaan. Mielikuvitus vaan kehiin lipankovikkeen kanssa :) Tuo resori on muuten hyvä idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,ideahan ei ole minun vaan jossain blogissa joskus sellaisen bongannut ja nyt tuli mieleen kun pipo tuntui jäävän liian väljäksi löysemmästä trikoosta tehtynä :)

   Poista
 2. Upea pipo. Pitää miettiä uskaltaako tuollaista yrittää. Käy bloggissani, sinut on haastettu ;)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi <3