tiistai 5. maaliskuuta 2013

PaaPiin ihanat bambit

Blogia on tullut päiviteltyä nyt laiskanlaisesti vaikka joka päivä koneet onkin suristelleet. Tuntuu että kaikki illat on mennyt niin vikkelään ettei lasten mentyä nukkumaan ole enään jaksanut kirjoitella ja ladata kuvia :(

Pikku-neidille on valmistunut mekkosia kesäksi joita tosin on käytetty jo nyt talvellakin pitkähihaisten bodyjen kanssa.

Niin isot kasat on tullut hommattua ihania kankaita jottei niitä oikeen edes raaskinut silpoa,mietinkin mikä olisi sellainen vaate joka olisi mahdollisimman pitkäikäinen jotta ihanista kankaista kerkeisi nauttimaan mahdollisimman pitkään.

Kuvan mekkonen on mielestäni sellainen sillä se menee vielä myöhemmin tunikana ja lyhyet hihat mahdollistavat käytön pitkähihaisten aluspaitojen/bodyjen kera.

Kaava mekkosessa on oma,minkä hyin huomaa ensimmäisistä versioista jos tarkkaan katsoo,niissä kun takakappale tuli leveämmäksi kuin etukappale ja niin ollen sivusaumat kääntyvät pikkaisen eteen.
Mekkoset on kokoa 80/86cm


Meidän neidistä ei ole kyllä malliksi vaan kuvien ottaminen on yhtä tuskaa,salaakaan ei tahdo onnistua...Summerforestinkin uskalsin sitten saksia,siitä tuli pari teepparia ja neidille mekkonen samalla kaavalla kuin Bambitkin.
Tästä kaavasta on tullut ihan mun lemppari ja kyllä noista mekkosista tuntuu neitinkin tykkäävän :)


2 kommenttia:

  1. Oi että toi on kiva toi bambimekkonen! No ei kyllä mitään vikaa oo noissakaan summerforesteissa. Oon käynyt aiemminkin monesti lukemassa, mutta puhelimella en jostain syystä saa kommentteja toimimaan kaikissa blogeissa. Meillä on muuten kaks vanhinta lasta samanikäisiä :)

    VastaaPoista
  2. Voi ihana tuo bambimekko. Ja täytyy sanoa, että poseeraus onnistuu :D,

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi <3