keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Yöasuja ja pöksyjä pikkuisille


Pöksyjä ym. ompeluksia on valmistunut niin paljon ettei niitä kaikkia ole kerinnyt edes kuvaamaan saati postaamaan,tässä nyt kuitenkin viimeisimpiä tuotoksia.

Tällaiset pöksyt matkasivat pienelle prinsessalle ja prinssille :)
Ruskeat sydänvelourhousut ovat kokoa 80cm  ja kaavana käytetty Ottobren Anis vähän muokattuna, apinatrikoo pöksyt kokoa 56cm ja niissä kaavana Ottobren Little houses pienillä muokkauksilla.
Kankaat näihin on ostettu Kangas-Mallasta ja Royalkestoilta,resorit Triteksiltä.

Molemmat housut onnistuivat oikein hyvin ja tarkoitus olisi myös omalle prinsessalle toteuttaa pöksyt tuolla Little houses mallilla ja body siihen kaveriksi. Saas nähdä miten sen bodyn käy,vielä en ole uskaltautunut yhtäkään bodya ompelemaan,kun ne kanttaukset tuntuu niin hankalilta.........

Tässä pienemmät pöksyt vielä takaa,turkoosi/ruskearaidallinen trikoo istui kuin nenä päähän tuohon turkoosiin apinatrikooseen.
Näistä tuli mielestäni oikein söpöset pöksyt,toivottavasti ovat myös saajalleen mieluisat :)


Muutamat 104cm yökkäritkin ovat valmistuneet tai kalsarit ja paidat mitenkä nyt sitten tykkääkin näitä käyttää.Riippuu vähän kuinka kylmä talvi tulee,että tarvitaanko meillä yökkäreitä,kun poitsu on niin kova hikoamaan.


Ihanat Dinotrikoot ja resorit on Triteksiltä,vihreä/limeraitatrikoo Kangas-Mallasta. Paitojen kaavana Ottobren Little Lamb joka on luottokaavani ja kalsareissa vanhasta Muoti-muksusta otettu kaava johon kuuluu myös sepalus jonka olen käytännön syistä pieneltä pojalta jättänyt pois :)

Vielä on saumurille töitä kalsarityömaalla,sillä yllättävän paljon pieni mies vielä niitä kuluttaa,kun aina silloin tällöin sattuu pieniä vahinkoja........Vielä meillä on yövaippa käytössä,mutta päiväsaikaan ei vaippaa käytetä ja joskus on niin tärkeä leikki kesken ettei potulle jouda :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi <3