sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Jouluisia puuhia


Tämän tonttulan joulupajasta valmistuu tänä vuonna tälläisiä jouluisia lahjuksia niin paljon kun tämä Mamma niitä kerkiää väsäämään (näihin on jäänyt koukkuun,varsinkin heijastimiin :) ).
Tonttulakkien trikoot ja resorit on ostettu Triteksiltä ja kulkuset Tiimarista.
Tiimarista sattuikin löytymään kivoja maalattuja kulkusia joista valitsin valmistamiini lakkeihin hauskat puna-ja valkopohjaiset pilkulliset versiot.


Huopaheijastimien aineet on ostettu Tiimarista lukuunottamatta rintaneuloja,ne on kierrätetty kirpparilta ostamistani lasten rintakoruista mistä puukuviot olen hyödyntänyt pinnien koristeeksi.
Nämä heijastimet on tehty huopatableteista hyödyntämällä valmiiksi stanssattuja kuvioita. Reunat on ommeltu erivärisillä muliinilangoilla ja tokihan tähän olisi käynyt joku muukin lanka,mutta aikanaan ristipistotöitä tehdessäni jäi myös paljon muliinilankoja käyttämättä ja ajattelin niitä näihin hyödyntää.Kuvan joulukortit on toteutettu Tiimarista ostetuista tarvikkeista,mukaan laitoin jouluisen sydänheijastimen  ilahduttamaan kortin saajaa.
Sen voi sitten laittaa vaikka kassiin tai lakkiin niin näkyy pimeässäkin ja on muutenkin kiva koriste.
Heijastimia tein myös nauhallisena versiona,näissä nauhat ovat eri väristä nahkajäljitelmää ja lukot kierrätetty vanhoista avainnauhoista joita olen kirppareilta ostellut.
Nauhalliset heijastimet käyvät vaikka takin vetoketjuun roikkumaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi <3