torstai 22. marraskuuta 2012

Monstereiden hyökkäys


Saksan kimppatilauksessa tullut ajoneuvot ja monsterit kangas päätyivät viimeinkin vaatteiksi. Poika tykkää niin kovasti ajoneuvopaidasta että ei varmaan muuta suostu enään käyttämään,nytkin oli jo vähän kinaa kun kesken eräistä paitaa sovituksen jälkeen riisuttiin :)

Raitatrikoo on ihanan paksua ja hyvän tuntuista ja nyt harmittaakin ettei sitä tullut ostettua enemmänkin,kun ei ollut hinnalla pilattu.Trikoo tarttui mukaan Rauman Jättirätistä viime kyläilyreissulla eikä täältä Tampereelta viitsi yhden trikoon takia sinne saakka lähteä :( . Yksivärinen trikoo ja resorit on löytynyt jälleen kerran Triteksiltä kuten varmaan arvasittekin :D .

Kaavana näissä Ottobren Little Lamb koossa 104cm,tästä kaavasta onkin muodostunut jo luottokaava kun istuu meidän pitkän ja hoikan pojan päällä niin hyvin.


Tälläinen setti tuli monstereista koossa 104cm tämäkin,harmi vain että tuota vihreää tuli niin vähän ettei siitä saanut koon 104cm kalsareita :(

Setti menee yöasuna tai paita muuten vaan päällipaitana.
Kalsarien kaava tällä kertaa vanhasta Muotimuksusta ja totesin paremmaksi tämän kaavan kuin tuon aiemmin käyttämäni Ottobren kaavan.Nämä istuvat huomattavasti paremmin jalkaan kuin ne aiemmin tekemäni.2 kommenttia:

  1. Kivoja vaatteita. Sä oot kyllä nopee ompelemaan!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinja mä en ole aiemmin tajunnutkaan mitä oon menettänyt kun olen lkännyt saumurin hankkimista,tää ompelu on niin helppoa ja nopeaa :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi <3