torstai 6. joulukuuta 2012

Ihanat retronorsut


Elämäni ensimmäinen body on valmiina ja olen siihen enemmän kuin tyytyväinen, vaikkakin mietin mahtavatko nämä olla himpun liian poikamaiset meidän prinsessalle :)

Kaava bodyyn on uusimmasta Ottobresta ja on oikein sopiva meidän neidin vartalolle. Housut ovat myös tehty Ottobren kaavalla lehdestä nro 1/2012 Little houses. Housuissa saisi vyötäröä hieman madaltaa jos haluaa laittaa resorivyötärön sillä nyt housut nousevat aikas korkealle. Näistä tuli myös hieman reilut vaikka ovatkin kokoa 80cm joka meillä nyt juuri käytössä.
Pituutta punteissa on himpun liikaa ja jää vatsan kohdalta vähän pussittamaan,pepussa on riittävästi tilaa vaikka kestovaipalle.

Bodyssa jännitin kuinka saan nepparit kiinni,kun resorikantti on nelinkertainen......mutta hyvin nuo menivät kun vasaralla kunnolla paukautti :)

Retronorsu on joskus tilattu Itävallan kimpasta ja raidallinen trikoo on ostettu Kangas-mallasta,resorit jälleen kerran Triteksiltä. Nepparit on kirpparilöytöjä ja käytössä havaittu erittäin hyviksi.


Tässä vielä pikaisesti otettu sovituskuva mistä huomaa tuon vatsan kohdalla olean pussituksen ja kuinka puntit jää vähän ryppyyn. Myös bodyn hihat on vähän pitkät vielä.

1 kommentti:

  1. Ihan turhaa noita bodyja jännittää :D. Niitä on aika kiva ommella. Minä tykkään näistä molemmista kaavoista!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi <3