maanantai 10. joulukuuta 2012

Siitä se ajatus sitten lähti.....

Päivänä eräänä olimme lähdössä lasten kanssa ulkoilemaan,kun laitoin pojan päähään uuden uutukaista Lohislakkia hän tokaisi : Miksi mamma sinulla ei ole lohislakkia kun minulla ja siskollakin selaiset on ? Kyllähän sinullakin pitää sellainen olla.

Jäihän tuo sitten sinne ajatuksiin muhimaan,täytyihän se pojan mieliksi mammallekkin saada lohislakki.
Ei siis muuta kuin taas kaavoja piirtämään ja harjoituskappaletta ompelemaan......harjoituskappaleen nähdessään lapset huudahtivat yhteen ääneen TONTTU ja niin  meni sitten hyötykäyttöön sekin lakki. "Häntien " päihin tein solmut ja ompelen niihin vielä kulkuset roikkumaan, näin saatiin hauska tonttulakki  aikaiseksi :D

No mutta asiaan,tässä on nyt sitten kuvaa siitä mamman uudesta lohislakista,vähän kyllä arvelutti tämä päähän laittaa sillä luonteeltani olen ehkä hieman liiankin vakavahko enkä mikään hassun hauska pelleilijä.


Mutta,mutta kun tämän lakin päähäni länttäsin IHASTUIN siihen ihan täysillä,näin lämmintä ja hyvää lakkia en ikinä ole omistanut,eikä tuo kait nyt hullummalta päässäkään näytä :)

Lakin päällinen ja "piikit" on velouria,sisällä paksusta fleecestä päänmallinen vuori. Päällinen on hieman pidempi kuin vuori ja sitä saa ruttailtua fiiliksen mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi <3