tiistai 18. joulukuuta 2012

Joulu tulla jolkottaa.....

Tänä vuonna päätin etten ota mitään ylimääräistä stressiä joulusta,aikas hyvin tuo päätös on pitänyt vaikka välillä tuntuukin ettei tahdo ajatukset pysyä aivan koossa ja tavaroitakin joutuu ihan vääriin paikkoihin  :)

Halusin kuitenkin että joulussa on niitä perinteitä joita meillä on ollut joka joulu niin kauan kuin on ollut lapsia talossa eli kohta puoleen 20 vuotta,voi kuinka aika onkaan rientänyt vieläkin muistan kuin eilisen päivän,kun meidän vanhin poika syntyi.
Jouluna muistan aina hiljaa mielessäni kiittää siitä että olemme saaneet neljä aivan ihanaa lasta,joista on ollut suunnattomasti iloa kaikkina kuluneina vuosina.

Niinpä tänäkin vuonna joulua valmistellaan erityisesti lapsille,pitää olla piparitalo,piparkakkuja,torttuja ym.
Mutta koska päätin että tämä joulu on vähemmän stressaava niin meillä on menty siitä mistä aita on matalin :) Piparitalo on Annas valmistalo joka on vain koottu myös piparit on Vanajan valmiita pieniä sydänpipareita jotka on yhdessä nuorimman pojan kanssa koristeltu.Myös torttuja ja pasteijoita on leivottu pakkaseen ja muutama kuivakakkukin vielä pitäisi tehdä.

Fb:n ompelusiskoilta saa hyviä ideoita ja vinkkejä,niinpä niiden ansiosta meidänkin sukulaiset ja ystävät saavat tänä vuonna lahjan kaverina kivat lumiukkosoppa aineet,jospa sitten ensi vuonna laitetaan vaikka purkkiin keksien ainekset :)Ommellakkin on keretty,mutta ihan kaikkea ei ole keretty postaamaan ja osa ompeluksistakin on samoja malleja mitä olen jo aiemminkin esitellyt. Niin myös tämä "peppi"mekko,mutta tässä juuri valmistuneessa on niin ihana kuosi että pitihän se tännekkin laittaa :)Dinohattujakin lähtee joulupaketteihin toivotuissa väreissä,yksi pieni vauvanlakki lähti juuri syntyneelle pienelle pojalle,saas nähdä kuinka istuu päähän.....vielä voi olla himpun verran suuri mutta pianhan tuo vauvan pää kasvaa.
Vauvalakissa päällinen trikoota ja vuori fleeceä malli muokattu kaavasta joka oli muistaakseni Ottobressa 2/2004 koko noin py 38cm.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi <3