keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Asusteita viileneviin päiviin

Kyllä se vaan on myönnettävä että talvi hiipii pikkuhiljaa tänne pohjolaan niin kylmiä päiviä on ollut että itsellekkin on ollut kaivettava hanskat ja pipo että tarkenee puistossa naperoiden kanssa muutaman tunnin päivän aikana seisoskella.

Mitään kivaa pipoa ei sitten hyllystä löytynytkään joten ajattelin sitten koettaa tuota paljon mainostettua ja blogeissa vilahdelluttua Modan ruttupipoa. Tuota lehteä saati kaavaa en omannut joten pähkäilin tuon tekotavan ja ilmeisesti se näin on toteutettu koska aikas samalta tuo omaversioni näyttää.

Jotain koristusta kaipasin tuohon rypytyskohtaan ja aikani laatikoita pengottuani tarttui näppeihini tällaiset aikas kivat koristeet.


Huopakoriste ja nappi tiimarista,tuon koristeen saa ujutettua napin yli pois pesun ajaksi :)


Huono sovituskuva kun itse yrittää jostain alaviistosta peilin kautta kuvata,mutta kyllä tuosta näkyy miltä se päässä näyttää :D

Monissa blogeissa ja myyntipalstoilla olen ihaillut ommeltuja tumppuja sellaisia tekisi kovasti mieli itselle ja lapsille. Mistään lehdestä en moisiin löytänyt valmista kaavaa joten täytyi ottaa kintaan kaava,nämä ovat ensimmäinen testiversio ja vielä jäikin kovasti muokattavaa. Himpun pitää tumppuosaa kaventaa ja ranteesta ottaa reilummin suoraksi sekä lyhemmäksi ehkä tuolle peukullekkin jotain tarttis tehdä.....

Kivat ja käyttökelpoiset näistäkin tuli vaikka puolisoni kysyi teinkö lapselle patakintaat. Lapsi tämän kuultuaan risti kintaat makkaranpaistokintaiksi heillä kun on puistossa leikkinuotio missä paistellaan käpymakkaroita kun ollaan retkellä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi <3