torstai 26. syyskuuta 2013

Arkivaatetta poitsulle

On se vaan kumma että nuo lapset kasvaa kuin ruoho kesällä,meidän toiseksi nuorin poitsu on venynyt vuodessa 10cm pituutta joten kaikkien paitojen hihat ja housujen puntit ovat jääneet auttamatta lyhyiksi.

Kaapista raakkasinkin isolla kädellä kaikki pienet teepparit ja pitkähihaiset paidat kiertoon,sillä toinen kaappi pursuilee uusia kankaita mistä pitäisi lisää paitatavaraa ommella :)

Meillä ollaan jo siinä iässä että poika haluaa itse päättää millaisia vaatteita laittaa päällensä,jotkin värit ja kuviot ovat selkeästi mukamas tyttöjen ja toiset taas liian vauvamaisia niitähän ei voi poika pukea päällensä vaan saan erittäin selkeän kehoituksen tehdä niistä vaatetta pikku-siskolle.

Onneksi hän vielä kelpuuttaa aikas monta mammankin valitsemaa kangasta sillä viime sunnuntaina järjestetyiltä kangasvaihtareilta tarttui mukaan ja matkaan aikas monta tosi kivaa kangaskuosia kuten tämä alla oleva Murun kirahvineulos. Innoissaann poika pönki uusia kankaita ja järjesti pinoon ne palat mistä hän ehdottomasti tahtoi paidan tai hupparin  :)Tähdet ja kuumailmapallot jälleen Lasten Taikamaasta ostettuja,velurikangas Kangas-mallasta


Paitojen kaavana nykyinen lempparini buttoned up,Ottobren lehdestä 1/12 ja housuissa joku oma sovellus.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi <3