keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Peruspertsaa pikku-neidille

Jaahas meidän neidistä on tulossa pikkuhiljaa "isotyttö" sillä vaipoista irtautuminen on aikas hyvällä mallilla tällä hetkellä. Bodyt ovat pottailuvaiheessa erittäin epäkäytännöllisiä sillä usein nuo pitkät liepeet uivat potussa kun neiti ei niitä osaa keriä kainaloiden alle tarpeen yllättäessä. Bodyja tuli jossain vaiheessa viime keväänä tehtailtua iso läjä ja ihan kaikkia en niistä raaski laittaa kiertoon,pehmeimmät ja mukavimmat jäävät meille toimittamaan yöasun virkaa.

Peruspaitoja siis tarvitaan,kun kaappia kollasin huomasin ettei sieltä löytynyt yhden ainoaa tällaista vaatekappaletta,mekkoja ja tunikoita kyllä vaikka muille jakaa mutta ajatelkaapa ettei yhden ainoaa peruspaitaa !

Nyt näitä ihan peruspertsoja on sitten ihan liukuhihnalla tehtailtu kuin myös velourisia peruspöksyjä. Kaikki koossa 86/92cm sillä meidän neiti näyttää olevan pitkää ja hoikkaa josko kohta ihan mallinvartalon omaavaan lajikuntaa,on se vaan onni että ainokainen tyttö ei ole perinyt äitinsä vartalonmallia sillä meikäläisen himot ovat vaikeasti hallittavia,väliin tekee mieli ihan hirveästi suolaista ja taas hetken päästä makeaa ja toki hyvälle ruualle olen erittäin perso. Toisinaan peiliin katsoessa iskee tuska ja itseinho jonka seurauksena taas hetken katsotaan mitä suuhun laitetaan,myönnetään että kovin heikko olen kaikenmoisille houkutuksille joten nopeasti ne terveelliset elämäntavat taas unohtuu :D

Trikoot on suurimmaksi osaksi tilattu Lasten Taikamaasta missä on melko hyvät valikoimat kivoja kuoseja ja mikä parasta tosi edulliset postikulut,taitaapi olla niin että tuo nettikauppa on saanut minusta uuden vakiasiakkaan. Velourit on tilattu Kangas-mallasta missä hinta/laatusuhde on mielestäni kyseisessä kangaslaadussa ihan kohdillaan.


Kuumailmapaalot muistaakseni Naperonutun suunnittelemaa kangasta,oikein kivan tuntuista eikä edes kutistunut pesussa ja rummutuksessa juuri mitään.
Znokin ihanat kukkaset sopii niin hyvin sekä keltaisten että punaisten vellujen kanssa että oli ihan pakko laittaa kuva molemmista väriyhdistelmistä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi <3