maanantai 21. lokakuuta 2013

Lahjuksia ja vähän muutakin

Aivan liian hitaasti olen lämmennyt näille Majapuun ihanille neuloksille,sillä silloin kun minulle iskee ahaa elämys niin neulokset on kaupasta loppuunmyyty.
Tälläkin kertaa kävi juuri niin,palomiehiä oli pakko saada joten ei muuta kuin Kangashamstereista niitä kyttäämään. Ensin onnistuin saamaan kankaan vihreänä,mutta tuo ei valmiina näyttänytkään yhtään meidän poitsun väriseltä joten ei muuta kuin taas kyttäämään löytyiskö joltain muussa värissä. Ja mikä onni potkaisi kun löytyi keltaisena :)

Molemmat paidat on herkkuja,loppuviimeksi kävi sitten kuitenkin niin että poitsu valkkasi itselleen sen vihreän joka mamman mielestä ei ollut niin sopiva väri hänelle ja keltaisella lahjottiin rakasta veljenpoikaa syntymäpäivänä. Noh toivottavasti molemmat poitsut oli huppareihinsa tyytyväisiä,meillä tuo on ainakin kovassa käytössä :)Kaavana molemmissa Beagle boy ja koko 110cmMyös tälläiset setit matkasivat veljenpoitsulle koossa reilu 110cm joten vähän on vielä kasvunvaraakin :)


Tumpun kaavaakin on hiottu ja vielä jäi vähän korjattavaakin,mutta hyvät näistäkin jo tuli ja lämpöiset ennen kaikkea sillä sisällä on paksu fleecevuori. Ruskeat ankat neulos on ostettu ihanan omepeluryhmämme yhdeltä jäseneltä ja kukkavelouri tilkkulaatikosta penkottua.
Ruskeat tumput matkasivat nekin veljenpojan kätösiä lämmitämään :)

1 kommentti:

  1. Minäkin sytyn osalle kuoseista hitaasti tai sitten liian nopeasti. Hyvä ei ole koskaan :D. Mutta ihanat paidat ja kyllä palomies on ihanaa <3

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi <3