sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Synttärihumua.....

......ja herkkuja niin että napa paukkuu ja kilot sen kun lisääntyy :)

Meillä vietettiin viikonloppuna "tyttöjen" yhteisiä synttäreitä,pienelle prinsessalle tuli täyteen 2 vuotta ja minulle sitten ihan vaan pikkuisen enemmän :D

Leipomisurakkaa siis riitti ja ilman apua en tästä urakasta olisikaan tällä kertaa selvinnyt,jotenkin tuo aika tuntuu olevan kortilla ja hupenevan itse edestään. Onneksi apuun riensi äitini ja ihana veljen vaimoke,heidän avullaan saatiin synttärit ajoissa kuntoon ja kaikki tarjottavat tehtyä.

Omia synttäreitä juhlin perheen kera jo hieman aiemmin ja silloin tarjosin täytekakkua mansikkavaniljarahkatäytteellä,oli todella herkullista ja raikasta :)Yhteisillä synttäreille tarjottiin tälläinen kakku,vähän jännitti kuinka tuo tulee pysymään kasassa mutta hyvinhän se pysyi koossa sillä kakkujen täytteet oli sen verran kiinteää moussea ettei alempi kakku levinnyt kun ylempää leikattiin. Kakkujen välissä oli tukevoittamassa myös kelmulla päällystetty pahvi.

Ylemmän kakun sisällä herkullista appelsiinmousea ja alemmassa kakussa raikas karpalovadelmamousse,pikku prinsessan toiveesta kakkua koristi suloinen My little pony :)


Pieni päivänsankari puhaltamassa kynttilöitä sammuksiin :)


1 kommentti:

  1. Wau, mitä kakkuja!!
    Onnittelut tietenkin myös päivänsankareille :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi <3