lauantai 27. huhtikuuta 2013

Neiti kesäheinälle

Voiko näitä olla liikaa ja kuinka monta mekkosta pieni prinsessa kesällä tarvitsee.....

Innostuin ihan hirveesti tuhoamaan kangaskaapin sisältöä bodeihin,kaikenmoista kangasta on jäänyt jäljelle kummallisia pätkiä ja niistä riitti juuri sopivasti 86cm bodyyn. Muutama kangas odottaa vielä pesua ja sitten pääseen niistäkin leikkelemään iiiiiiihania mekkobodeja :)

Kuten jo aiemminkin olen tainnut tuoda julki,en ole ollut kovin ihastunut näiden vaatekappaleiden tekemiseen,koska kanttaus tuolla minun Eva rouvalla ei oikeen ota luonnistuakseen......

Ajattelin kuitenkin aiemmin tekemäni mekkobodyn onnistuneen niin hyvin, että uskallan samalla linjalla ja niinhän näitä mekkobodeja sitten alkoi valmistumaan,itse asiassa jäin ihan koukkuun näiden tekemiseen :)

Koska oli hyvä vauhti päällä niin surautin myös  ensi syksyksi  pinon pitkähihaisia.
Kanttauksetkin onnistuivat niin hyvin,että ne jopa kestävät päivänvalon ja lähemmän tarkastelun :)

Tänään sain myös vihdoin käytyä Ompelukonekeskus Koivulla hankkimassa Prymin nepparipihdit ja kyllä olikin vaivatonta nepparien kiinnitys,kun aiemmin olin ne vasaralla paukutellut menemään :)


Linnut ja apilat olivat kuoseja joihin en ollut niin kovin ihastunut,mutta nyt olen niihin aivan HULLAANTUNUT :)


Tässäpä pino pitkähihaisia,nämäkin onnistuivat hyvin ja kaikki kuosit tulee varmasti käyttöön. Koko on 86cm mutta taitaa vastata enemminkin kokoa 92cm kun oli reilusti suurempi kun vertasin marketin 86cm bodyyn....

Mitä mieltä olette Husgvarna Viking koneista ? Uusi ompelukone tarttisi hommata ja Koivun herra tarjosi tilalle Eden rose mallia,kun kerroin että tarvisin vahvan ja hyvän perusompelukoneen.
Elikkäs nyt kaipaisin kommentteja Husgvarnan omistajilta,en uskalla investoida kalliiseen koneeseen jos se onkin ihan susi :(

3 kommenttia:

 1. Sie olet liekeissä. Nyt alkoi vaatetta tulemaan!
  Ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,tuli polttaa näppejä nytkin :) Neljä lyhythihaista bodya odottaa ompelua.....

   Poista
 2. Jos et konetta vielä ole hommannut niin Husgvarnan konetta en suosittelis edes pahimmalle viholliselle.. On ollut kyllä yks susi. Enemmän istunut huollossa kuin pöydällä ja tälläkään hetkellä ei kymmentä senttiä ompele ilman että vähintään alalanka sylttää. Jo pari vuotta sitten vaadin kauppojen purkua tai vaihtoa jonkin muun merkkiseen koneeseen mutta eipä onnistunut, liekkö kiinni kauppiaasta vai maahantuojasta. Omat ompelut on rajoittunut pakollisiin verhonkäänteisiin Husgvarnan oston jälkeen eikä nekään koskaan onnistu ilman että joku prakaa..

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi <3