keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Lasketaanko lampaita ?

1,2,3,4,5...............jne. Nyt voidaan laskea niitä pörrökasoja sitten ihan kongreettisesti ei vain kuvitteellisesti. Triteksiltä tarttui matkaan jossain vaiheessa lammaskankaat,silloin en edes tiennyt mitä niistä tekisin ja tykkäänkö edes koko kuosista.

Nuorimmalla pojallamme on aina akuutti housu tarve,oli sitten kyse kalsareista,päällihousuista tai yöhousuista :) Niinpä ajattelinkin että lampaat ovat juuri passeli kangas pyjamaksiin ja samalla sai siis neitikin samasta kuosista oman pyjaman,myös raitakangas ja resorit on Triteksiltä hamstrattua.

Kalliita lastenkankaita en raaski tärvätä yökkäreihin ja kalsonkeihin ne säästetään meillä muihin vaatteisiin,noihin edellämainittuihin kun passaa vallan mainiosti halvemmatkin kankaat,mukavahan se on jos niissä on jotain kivoja kuviakin mutta kelpaa ihan yksivärisetkin tai raidalliset.Hyvin kelpasivat pyjamakset,molemmat lapset olivat tohkeissaan kun saivat pukea ne päällensä. Poika tapansa mukaan kerkesi jo iltapalatkin sotkemaan pyjamaansa :D

Poijan pyjama kokoa 110cm ja neidin 86cm.

4 kommenttia:

 1. Näin meilläkin, että kalliita kuosikankaita ei yöpukuihin laiteta. Onneksi kauneus ei ole hintaan sidottu. =)

  VastaaPoista
 2. Tosi hauskat pyjamat! Minä en myöskään raaski kalliita kankaita laittaa yöpukuihin, toisaalta en edes viitsi ommella yöpukuja vaikka tarvetta olisi on varmaan ryhdistäydyttävä.

  VastaaPoista
 3. Blogissasi on muuten sanavahvistus käytössä, se hankaloittaa kovasti kommentointia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh,luulin ottaneeni sen pois käytöstä :( No nyt se on otettu pois ja kommentointi toivottavasti helpottuu :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi <3