tiistai 23. huhtikuuta 2013

Mekkobody

Pitkän aikaa olen mielinyt pikku-neidille mekkobodya,niitä aikas vähän on ollut marketeissakaan tyrkyllä.
Tuo meidän neiti on kuitenkin vielä niin pieni että kesällä on mukavampi pitää päällä bodya, kun se ei nouse ylös pöksyistä ja jätä masua paljaaksi,niinpä sitten päätin tarttua jälleen kerran härkää sarvista ja ruveta toteuttamaan tuota haavetta :)

Harjoitusmateriaaliksi päätyi Triteksiltä ostettu trikoonpala ja kaavaksi vanha rikkinäinen body.
Muutoin body onnistuikin loistavasti mutta kanttaukset ei kestä päivänvaloa :(  Tuo Eva rouva vaan on niin kelju ettei suostu kunnon tikkiä kaksoisneulalla tekemään...... muutoinkaan kaava ei ollut paras mahdollinen,kun se vanha body oli tietysti jo venynyt jonkin verran käytössä.

Ohjeita mekkobodyn tekoon googlasin eilen päivällä ja hyvän kuvallisen ohjeen löysinkin täältä itse tein vähän eri järjestyksessä,kun tiesin että kanttaus tuolla romulla on hermoja raastavaa.

Bodyt on kokoa 86cm ja mielumminkin vähän reiluja sellaisia.


Tällainen body syntyi sitten harjoittelun jälkeen,tässä jo kanttauskin kestää päivänvalon kun on tehty hunajakenno ompeleella mitä tuo romu nyt sitten tällä kertaa suostui ompelemaan. Kaava on yhdistelty parista bodysta. Vieläkin tuo kanttaus jäi mielestäni liian lerpaksi joten resoria pitää ilmeisesti vieläkin lyhentää niin että siitä saa nätimmän.

Sen verran kuitenkin innostuin ja tykästyin bodeihin että näitä on jo valmiiksi muutamakin leikattuna :)Vielä pikainen sovituskuva,neidin silmät loistaa punaisina,kun tuon kameran punasilmäesto ei jostain syystä pelitä niin kuin pitäisi.


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos :) Tulipahan kaapissa marinoituneelle sienikankaallekkin jotain käyttöä vaikkei tuo meillä kovin kauan valkoisena pysykkään :D

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi <3