maanantai 22. huhtikuuta 2013

Kesävaate pläjäys

Nyt olis sitten kesävaatetta ommeltu poitsulle ja kesä saisi siis tulla jo,vaikka heti huomenna :)

Perusteeppareillahan meillä siis mennään ja kaveriksi ompelin trikoosta ja joustofroteesta simppeleitä capreja joissa ei ole edes sivusaumoja,poika oli kovasti mielissään uusista vaattista eikä halunnut edes riisua niitä pois päältään kun oltiin niitä soviteltu :)

Teepparien kankaat on poitsun itsensä valitsemia ja vielä lisää niitä on tulossa mm. Noshin skoottereista ja apinoista ym. kunhan tässä vaan joudetaan ne ompelemaan.

Poitsun kesävaatteet on siis reilassa,mutta tytöllä olisi tarvetta mekkobodyille ja tässä mietin vaan jaksanko ruveta tappelemaan Eva rouvani kanssa,kun tuo yhteistyö ei meiltä aina tahdo sujua......kankaatkin olisi jo valmiiksi katsottuna,mutta se kanttaus operaatio tahtoo tökkiä :(


Teeppari on kokoa 104cm vain helmaa pidennetty ja hihaan laitettu lisää pituutta, caprit on kokoa 92cm. Meidän poitsu on niin hoikka että isommat paidat liehuvat päällä. Mutta,mutta tuliko capreista teidän mielestä liian kapoiset ?


Moondrive (fb:n kangashamsterit ryhmästä bongattua) ja autokorjaamo ( tilattu Pehemiästä on Majapuun kuosi) on joustofroteeta muut on trikoota,raitoihin olen ihastunut kuten olette jo aiemmin saaneet sen huomata :)


Teepparit poitsun valitsemista kuoseista,mamma on valinnut niihin mieleisensä raidat sekä resorit.
Paitojen kankaat on suurin osa ostettu Sampsukan löytökorista,sieltä kun löytää sopivia paloja paitojen etu-ja takakappaleisiin ilman että tarvitsee ostaa isompaa määrää kangasta.

1 kommentti:

  1. Mahtava pläjäys! Ihania kesävaatteita olet ommellut, kyllä kelpaa helteiden saapua.

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi <3