maanantai 26. joulukuuta 2016

Joululahjat paketeissa ja pukin pulkassa


Kyllähän ne kaikenlaiset koneet on tänäkin vuonna sauhunneet täällä meidän tonttupajalla, kaikesta ei ole tainnut tulla edes kuvaa otetuksi niin vikkelästi kädet on pakanneet paketit eteenpäin :D

Tässä nyt kuitenkin koottuna ne joista muistin ja kerkisin kuvia ottamaan. Tänä vuonna kokeiltiin Fimomassasta korujen tekoa ja sulasta suklaasta maustamalla konvehtien valmistusta :) Mukavaa touhua oli ja ensi jouluna varmasti jatketaan näiden kanssa puuhastelua.

Ompelu meikäläisen rakas harrastus jatkuu ympäri vuoden, lapset kasvaa ja uusille vaatteille on tarvetta, iso kangaspino tuolla odotteleekin jo työnalle pääsemistä. Kunhan pyhät on ohitse niin suuntaan taas ompeluhuoneeseen miettimään mistä seuraavaksi aloitetaan ja millekkä on eniten juuri nyt tarvetta :D

Suklaaakonvehteja ja pari kakkuakin meni lahjaksi, autoilevat ystävät saivat parkkikiekon ja avaimenperän ( idea lainattu Elvarilta ), Äitille meni perinteisesti paita pakettiin ja ystäväni ihana pikkupoika sai yöhaalarin.


Tumppuja ja heijastimia sujahti muutamaan pakettiin ja omaa tytärtä ilahdutin herkullisella karkkipannalla :)


Tyttäreni ystävää ilahdutimme pupupussukalla johon oli pakattu Fimomassasta valmistettuja koruja, pussukoita valmistui enemmänkin ja niitä matkasi kerho-ja päivähoitotädeille ystävieni matkassa.


Tässä muutamia tumppuja joita valmistui, ihan kaikista ei kuvaa ole tullut otetuksi.


Muutama kranssikin tuli joulupakettiin sujautettua, alla oleva vihreän sävyinen kranssi päätyi koristamaan omaa ulko-ovea sillä edellinen oli jo aikansa elänyt ja kaipaa pientä fiksausta.


Tämä valko/hopeasävyinen kranssi päätyi koristamaan veljeni ulko-ovea, lahjan annoin jo hyvisä ajoin etukäteen että kerkiää vähän aikaa ovessa roikkumaan :)


Nyt olisi joulu tämän vuoden osalta taputeltu kasaan, ensi jouluna sitten uudet kujeet :)

1 kommentti:

 1. I have seen that every person wants to express his feelings well but he is not able to express his feelings properly in words but the content you have written in your post is very beautiful, it seems that you have written your own words. feelings are expressed. Hi, you are a very beautiful post writer, similarly keep writing new posts in your life, our best wishes are with you. Gurugram girl phone number
  Health tips family
  Real Girl Number Gurugram
  Real Photos Girl Gurugram
  VIP Girl Bhiwadi
  Gurugram Girl Number
  IMT Manesar Girl low price
  Hyderabad Party Girl

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi <3