torstai 6. lokakuuta 2016

Huppu on pop ja vetoketju in....

... huppareille tuli tarvetta yks kaks yllättäen kun tyttäremme teloi kätensä,muutamaan viikkoon ei suostunut pukemaan päällensä muuta kuin hupparin joten niitähän piti sitten ihan urakalla tehdä että oli vaihtovaatetta 😀

Niinhän se sitten menee kun toiselle lapselle jotain uutta ompelee niin toisessa lapsessa se pieni kateus nostaa päätään 😀 Täytyihän hänellekkin sitten surauttaa huppari jos toinenkin,no tarpeeseenhan nekin toki tulivat ja ovatkin jo kovassa käytössä olleet kun ilmat äkisti viilenivät.

En minä mikään hamsteri tunnusta olevani,mutta jotenkin niitä kankaita aina kertyy eikä kaikkea sitten aina muistakkaan 😁 Huppareihin käytetyt collegetkin sattuivat sopivasti löytymään jemmoista kun laatikkopinoa kävin läpi.

Hupparien kaavat Ottobresta ja ovat kokoa 122cm ja 134cm.Jemmoista löytyi myös Henkkamaukalta kotiutuneita silityskuvia joilla saatiin neidin huppareihin vähän koristetta 😊


Lämpöisemmälle ja hiukan vettä pitävälle välikausitakille oli myös tarvetta,tähän kokeilin Ottobren Block stripes kaavaa koossa 122cm. Softshell on Poppanavakasta ostettu. Eihän tämä nyt täydellinen ole ja vetoketju himppasen liian lyhytkin, mutta kyllä se meille passaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi <3