maanantai 21. maaliskuuta 2016

Söpöys varoitus !

Viime viikonloppuna kävimme tyttäreni kanssa Eurokankaassa keskeneräisiin ompeluksiin tarveaineita hankkimassa,kuinka ollakkaan nälkä kasvaa syödessä vai miten se menee 😁
Siinä kierrellessämme erään pöydän kangaspakat kiinnittivät meidän huomiomme ja niitähän oli pakko mennä lähemmin tutkimaan.

Neiti halusi välttämättä ostettavan vahvempaa kissapuuvillaa,siinä sitten syntyi ajatus kesätakista. Toisesta pöydästä löytyi sopiva vuorikangaskin ja niin oli takkiaineet kasassa.

Vähän jännitti mihinkä olin ryhtymässä,sillä joustamattomien kankaiden kanssa kaveeraaminen ei ole oikein minulta luonnistunut 😀

No takki siitä kuitenkin tuli,ei täydellinen mutta hyvä harjoituskappale.

Takin päällinen ja vuori on puuvillaa ja kanttaukset on resoria. Malli on jostain Ottobresta ja taskut jostain toisesta lehdestä,koko takissa 116cm.


En omista kantinkääntäjää niin kanttauskaan ei onnistunut ihan niin hienosti kun olin ajatellut,tuumin että kääntäessäni resorin nelinkerroin saan kantista siistimmän,mutta tiedä sitten sitäkään,kyllä tässä nyt mielestäni korjaamisen varaa on.


Hihat käänsinkin sitten kolminkerroin ja leikkasin ylimääräisen resorin pois.


Takki oli juuri sopiva ja neiti on mielissään uudests takistaan 😊

1 kommentti:

  1. Se on kyllä vaarallista käydä kangaskaupassa hakemassa ihan vain pari puuttuvaa juttua! :D Ihana takki, varmaan käyttäjälle tosi mieluinen. :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi <3