tiistai 31. joulukuuta 2013

Keijutanssia....

Yön hiljaisina tunteina naperoiden nukkuessa on hetki aikaa päivitellä myös blogia,vaikka toisaalta pitäisi jo olla nukkumassa kun aamulla pitäisi kiitää sinne ja tänne :D

Kangaskaapissa on kankaita marinoitumassa siis odottamassa sitä kuningas ideaa joka sitten on toteuttamiskelpoinen ja kankaan näköinen. Kaunis keijutanssi tuli tilattua syksyllä Tilkkukorista ja bambit kotiutuivat meille facebookin kangashasterit ryhmästä,jotenkin en vaan ole näitä raaskinut aiemmin leikata ja nytkin mietin mitä tästä mahtaa ollenkaan tulla... sillä ensimmäistä kertaa uskaltauduin saksimaan pisarahalkiota :D

Keijutanssi ei oikeen vieläkään tunnu sopivan pirtaani sillä jotenkin tuo väri vaan ei ole meikäläisen silmiin neidille istuva,mutta pikku-neiti oli tunikasta aivan haltioissaan ja olisi halunnut nukkuakkin se päällä :)


Tunika oli heti niin pidetty ettei sitä tahtonut edes kuviin saada,joten joku tahrakin saattaa siitä jo silmiin pompata. Tunika on kokoa 92/98cm hihoissa on vielä varaa vähän kasvullekkin, kun ovat tuollaiset pussittavan malliset ja hihansuihin ommeltu tiukka resori. Helmaan on taitteen sisään ommeltu ohut hyvin joustava kuminauha.


 Pituuttakin on mukavasti joten toivottavasti tästä neidin lempitunikasta on iloa pitkään :)


Tässä sitten se mamman mieleinen kangas jossa kaikki värit ovat kohdillaan,tästäkin piti tulla ensin pussihelmainen mutta helmaa tikatessa unohdin jättää aukon kuminauhaa varten. Toisaalta tämä onkin mukavamman näköinen näin eikä tuo kankaan korkeuskaan olisi riittänyt niin pitkään tunikaan kuin tuo keijutunika on.

1 kommentti:

  1. Paljonko kankaan menekki on tällaiseen tunikaan koossa 98/104? Riittääkö 60cm täysleveä pala?

    -LauraLumina

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi <3