maanantai 21. lokakuuta 2013

Peruspertsaa paitana.......

.......... ja urakka selätetty ! Tuli siis ommeltua  ainakin 10kpl peruspaitoja,niin ja kaikki ei suinkaan tullut omalle pojalle. Osa paidoista matkasi veljenpojalle ja osa oli kaverin "tilaamia". Ehkä vähän tylsää että tätä perushuttua blogipostauksissani yleensä vilahtelee,se nyt vaan on sitä vaatetta mitä eniten tarvitaan.Tämän paidan kangas on Kangashamsuista löydettyä ja aivan ihana ja raikas kuosi siinä onkin :)


Noshin kivat sukellusveneet olivat kangaslaadultaan pettymys,kangas on jotensakkin jäykähköä ja huonosti joustavaa täytyy vaan toivoa että saumat pysyy kasassa tuon pienen miehen reuhtoessa paitaa päälle ja pois... Sininen joustofrotee löydetty Triteksin palalaarista.


Ketut ja karhut ei kankaana sykähdyttänyt,mutta valmiina vaatteena näyttää tosi kivalta,myös Noshin lentsikat tummansinisillä resoilla on oikeen pirtsakat ja kangas on ihanan pehmoista. Nämä paidat lähtivät ilahduttamaan rakasta veljenpoikaani.


Noshin ihanasta scootterista tuli paitoja vihreän lisäksi myös sahramiskeltaisella pohjalla molemmat oikeen kauniita väriyhdistelmiä,mäyriksetkään ei hullumpia vaatteena vaikka viipaloiduista koirista en itse niin kovasti pidäkkään :D  Paidat lähtivät kaverille ja myös kankaat ovat hänen valitsemiaan.


Vielä pari paitaa omalle poitsulle,kun kerran alkuun on päästy :) Niin ja tässä suinkaan ei ollut kaikki paidat mitä tuli tehtyä,ihan kaikkia ei tähän postaukseen viitsinyt sulloa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi <3