perjantai 21. maaliskuuta 2014

Salaisen vaateystävän ylläripaketit.......

Meidän paikallisessa fb ompeluryhmässä järjestettiin salainen ystävä vaatevaihto,mikä siis käytännössä tarkoitti sitä että jokainen osallistuja ompelee kaksi vaatekappaletta hänelle arvotulle ystävälle. Koska meillä on kaksi pientä naperoa niin toivoin molemmille omaa vaatepakettia mikä taas tarkoitti sitä että myös minun tuli ommella kaksi paketti = 4 vaatekappaletta :D

Paketit viikolla postilooraa ilmestyivätkin,mutta niitä ei saanut avata ennen kuin tänään aamulla klo 9. Kaappiinhan ne oli laitettava odottelemaan sillä muutoin olisi saattanut poltella liikaa näppejä :D

Aamulla annoin lapsille luvan avata paketit sillä heillehän ne olivat vaikka tätä mammaa jännitti selkeästi enemmän kuin naperoita ja mitä sieltä sitten löytyikään.......

.......Neidille aivan ihana tunika ja leggarit jotka ovat Ilolla tehty bloggaaja Pikkupippurin käsialaa, värivalinnatkin meni ihan nappiin sillä kokonaisuus on aivan meidän näköinen. Poitsu sai aivan ihanan joustofroteisen huppuliivin ja lippalätsän jotka molemmat ovat aivan täydellisiä eikä meidän kaapista sellaisia vielä löytynytkään ! Nämä ovat Piikuompeloo bloggaajan käsialaa.
Vielä kerran suuret kiitokset paketista molemmille salaisille ystäville :)Ja kuten kuvasta näkyy nämä ovat aivan täydelliset :)


Ja mitä sitten meiltä lähti salaisille vaateystäville....... minullehan oli arvottu kaksi ystävää joten kaksi settiä piti kursia kasaan. Ensimmäiselle ystävälle kankaiden valinta oli helppo,sillä hänen blogiaan on tullut seurailtua jo jonkin aikaa,mutta mikä siinä on ettei mikään  enään menekkään putkeen, kun pitää ommella  ystävälle jolla on sama harrastus. Sillä onhan sitä tullut ommeltua paljonkin muille ihmisille muttei tietääkseni kenellekkään joka itse ompelua harrastaa.

Eihän se sitten mennytkään niin kuin Strömsössä.....Naperot olivat kerenneet säätelemään koneita ja kaksi iltaa tuhraantui hakiessa koneeseen säätöjä paikoilleen,muutoinkin tuntui että kaikki takkusi ja ratkojaakin siis täytyi vaatteille näyttää. Vaatteet kuitenkin onnistuin kasaan kursimaan ja postiin laittamaan annetun ajan puitteissa,joitain kaunesvirheitä niistä varmasti lähemmin tarkastellessa löytyy....itse olen settiin kuitenkin tyytyväinen ja meidän neidille se olisi kovastikkin kelvannut. Tämä setti matkasi siis Eetukka,Aape ja Taaperot blogin Marille :)Toinen ystävä olikin sitten huomattavasti vaikeampi ja minua kovasti harmittaa etten pystynyt täyttämään vaatteissa pienen vastaanottajan värimieltymyksiä,sillä kotoa ei löytynyt mitään pojalle sopivaa kangasta joka nämä toiveet olisi täyttänyt ja netistäkään ei ollut aikaa ruveta kankaita tilailemaan.

Muutoinkin kuosin ja kankaiden valinta oli hirmu vaikeaa sillä tiedän että vastaanottaja omaa melkoisen kangasvaraston joten en yhtään tiennyt mitä kuoseja sieltä jo löytyy. Kuoseiksi valikoitui sellaiset kankaat jotka omalle pojalle olisivat myös kelvanneet.

Valitettavasti aika alkoi käymään vähiin joten päätin että mennään tutuilla kaavoilla ja malleilla,molemmista paidoista tuli mielestäni oikein kivat ja ainakin oma poika olisi päällensä kelpuuttanut :)


Nämä paidat matkasivat siis Tiinan tekemää blogin Tiinalle :)

1 kommentti:

Kaunis kiitos kommentistasi <3