maanantai 31. maaliskuuta 2014

Kesävaatetta

Ehkä se kesäkin taas tänä vuonna tulee ainakin enemmin tai myöhemmin,kurkistus neidin vaatekaappiin kertoi kesävaatteiden tarpeesta sillä kaikki viime kesän lyhythihaiset bodyt ym. on jo viime syksynä myyty pois.

Eikä ne kyllä päällekkään enään olisi mahtuneet sillä niin paljon tuo neitokainen on pituutta venynyt,eikä bodeille ole tarvettakkaan ollut enään viime kesän jälkeen ja hyvällä tuurilla vaippakin jää kokonaan pois tämän kesän aikana :)

Teeppareita,mekkosia ja leggareita on nyt sitten ompelulistalla ennen kesää,tässä jotain hiljakkoin valmistuneita.....paidan kaavana on Hoops jonka kaula-aukosta en edelleenkään pidä,niinpä olen toisiin paitoihin rypyttänyt tuon kaula-aukon etuosan,miellyttää paljon enemmän minun silmiä.

Leggarin kaavaan en muista,jostain sen joskus olen jäljentänyt....Ihanat pikkusydän trikoot ja yksiväriset trikoot on Triteksiltä ostettu,on muuten tosi pehmoista tuo pikkusydän :) Muut on jämiä jostain muista ompeluksista. Sydän leggarit on capri mittaiset ihan vaan siitä syystä että kangasta tuli otettua pikkasen liian naftisti :D


Näihin paitoihin tuon kaula-aukon rypytin kun on mielestäni nätimpi silleen :)


Veljenpoijallekkin lähti muutama uusi teeppari,on se vaan kumma miten nuo lapset venyy kun kesäinen ruoho :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi <3