torstai 20. maaliskuuta 2014

Pinkkiä.....

Missä vaiheessa mun vauvasta on kasvanut näin iso neiti ? Tällä hetkellä neidillä on pituutta jo 96cm ja vaatekoko siis 98cm.....vastahan tuo käytti 68cm vaatteita :D

Neidin vaatekaappi tyhjenikin taas ihan reilusti kirpparille ja kaikki housut saivat myös lähteä seuraavalle pikkuiselle käytettäväksi,samaiselta kirpparilta matkaan tarttui suurien vaateketjujen ihan ok kuntoisia velourhousuja,mutta mutta mikä siinä on ettei niitä sitten osattukaan käyttää ? Olihan ne siistejä ja hyvässä kunnossa,mutta ei oikeastaan lainkaan meidän näköisiä,joten ei siis muuta kuin pian Triteksille hakemaan yksivärisiä collegekankaita jotta neidille saadaan jonkinlaista pöksyä jalkaan :)

Parit kerkisin jo ompelemaan ja parit tuossa vielä leikattuna odottaa,näistä tuli ainakin tosi kivat ja mieluisat taitaa olla suurimmaksi osaksi taskujen ansiota.Uusia ruttupipojakin tuli muutamat surautettua,kun kaikki viime vuotiset oli jo menneet pieneksi. Nyt on sitten uusiin kevätvaatteisiin sopivia myssyjä useampikin laatikossa odottamassa :)


Tätä ihanaa pinkkiä collegea tuli ostettua vähän naftisti joten sitä ei sitten tahtonutkaan riittää täysimittaisiin housuihin,pitkillä lahjeresoreilla saatiin kuitenkin asia korjattua. Tällä hetkellä on sopivat kun resorit kääntää,myöhemmin voi sitten resoria pidentää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi <3