sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Juhlahumua

Tänään juhlittiin meidän perheen nuorimman pojan 4-vuotis synttäreitä ensimmäisten kaverikutsujen merkeissä,kovasti tuo poitsu olikin niitä odottanut viimeiseen viikkoon meillä ei ole muusta puhuttukaan.

Jo kuukausi sitten oli selvää että synttäreitä juhlitaan merirosvoteemalla,sillä poitsu otti bongasi hienoa lautasia,mukeja ym. paikallisesta Tiimarista. Niitähän sitten ostettiin ja kirppariltakin löytyi sopivasti merirosvohattu ja muu rekvisiitta mikä ilahdutti pientä miestä oikein kovasti.

No mutta mitä sitten vaatteiksi,sopivaa kangasta etsiessäni kuin tilauksesta postilaatikkoon kolahti paketti,tässä taannoin osallistuin hyvän mielen haasteeseen  Sandran tekemää blogissa,tuon kyseisen haasteen olin jo tyystin unohtunut ja paketti tulikin kivana yllätyksenä.
Paketista löytyi juuri sopiva pala laiva-aiheista kangasta josta riitti paidan etukappaleeseen ja lyhyisiin hihoihin,kaveriksi paitaan löytyi Triteksiltä ostettua raitatrikoota.

Paidan pariksi valikoitui äskettäin valmistuneet peruspöksyt jotka värinsä puolesta sopi parhaiten ja mitäs muutakaan kun mukavaa vaatetta laitetaan sellaisille synttäreille mihin osallistuu muutama samanikäinen lapsi ja leikit tapahtuu lattiatasossa :)

Täytyihän sitä tarjoilunkin sitten jotenkin liittyä tuohon teemaan,niinpä tämä mamma sitten käytti perjantai-lauantaiyön tunteja ahertaessaan kakkuun koristeita.


Paidan kaavana Buttoned up ja koko noin 110cm,housut omalla kaavalla koko noin 110-116cm


                                    Kovasti puhallettiin jotta saatiin kynttilät sammumaan :)


Kakun täytteenä oli aina niin hyvää Fazerina ja appelsiinimoussea höystettynä Lemon curdilla. Päällä sininen marsipaani ja koristeet sokerimassasta. Hyvää oli eikä paljon jäänyt tähteelle suuresta kakusta :)



Kakun koristeideat tuli kun googlen kuvahaulla hain teeman mukaisia kakkuja :)

3 kommenttia:

  1. Mielettömät koristeet! Vau!

    Paita on hieno kanssa! Ihana, että kankaasta oli iloa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sandra,eräänlainen harrastus tuo kakun tekeminenkin,jäänyt vaan vähän taka-alalle kun ompelukset ryöstäneet itselleen enemmän tilaa :)

      Kovasti on kankaasta iloa,paita on erittäin tykätty :)

      Poista
  2. Siis apua mikä kakku, mie pyörryn. Niin ja sankarin asu on suorastaan ilmiömäinen, hiio hoi!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi <3