keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Voihan Miina ja Manu minkä teitte

Meidän lasten suosikkeja on kautta aikojen ollut Miina ja Manu kissan seikkailut,niitä ovat innolla lukeneet meidän jo aikuisetkin lapset näistä nuorimmista puhumattakaan :D

Kun niitä sitten tuli kankaana myyntiin niin enhän minä hidas hämäläinen niitä tajunnut ajoissa netistä tilata,asia jäi kuitenkin sen verran kaihertamaan että kyseistä kangasta kohtuuhinnalla kyttäsin fb:n kangaskirppareilta. Vihdosta viimein sitten tärppäsi ja onni potki persuksiin vai potkiko sittenkään.........kaupat meinaten ei sujunutkaan tällä kertaa ongelmitta,piti jo melkein virkavalta kutsua apuun että maksamani kankaan vihdoin sain.

Yllätyin joustiksen laadusta sillä se olikin kovin ohutta kun vertasin sitä Käpysen ja Majapuun tuotantoon. Mutta kyllähän nuo nyt kesällä passaavat eivät ole liian hiostavat lämpöisinäkään päivinä.

Kankaasta oli visio minulla jo valmiina,haalarithan siitä tehdään ja niin tehtiinkin. Kuvioiden kohdistuksessa oli vähän probleemaan, kun millään ei tahtonut mennä kohdilleen,etukappaleeseen sain kuviot hyvin ja takaa ovat välttävästi. Onneksi tuo ei menoa haittaa vaikka ikävästi omaan silmään osuukin.


Samalla valmistui ensimmäinen kaavakokeilu OB:n mallista Little elephant ihanan pehmeästä Kangas-Mallasta hankitusta raitavelorista,kaavaan muokkasin pitkät hihat ja helman kiristyksen jätin pois,kaikki rypytykset on tehty perinteisesti ilman mitään framilonia.Tästä tulikin niin hyvä ja tykätty että näitä tarvitsee tehdä muutama lisää syksyä varten. Koko 86cm oli meille oikein sopiva mitoitukseltaan.


2 kommenttia:

  1. Kivat haalarihousut ja tuo huppumekko on tosi ihana! :)

    VastaaPoista
  2. Molemmat aivan ihania! Nyt täytyy meijän neidoillekki varmaan tehdä tollaset huppumekot (:

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi <3