torstai 20. kesäkuuta 2013

Tahdon suuren keltaisen kaivurin !


Kait se niin on että ne pienet pojat on poikia jo sisäsyntyisesti,meillä ainakin poitsu mieltää autot,kaivurit ym. kulkupelit poikien ja miesten jutuiksi. Nuket,ponit ym. ovat taas kuulemma tyttöjen juttuja kuten myös pinkki ja violetti väri :D

Niinpä tämän kankaan nähdessään poika oli ihan varma että haluaa tästä jonkin vaatteen itselleen ja pikkusiskolle tästä kankaasta ei valmisteta mitään.
Pitihän se pojankin sitten saada huppari kun pikkusiskollekkin tehtiin,Majapuun kaivurikangasta oli jo jokin aika sitten  nimenomaan hupparia varten ostettu jemmaan. Malttamattomana poitsu kävikin kyselemässä eikö huppari ole jo kohta valmis se kun tarttis saada päälle heti ja kun se päälle laitettiin niin sitähän ei voinut enään riisua vaikka ulkona lämpömittari näytti likemmäs 20 astetta lämmintä :D

Huppari on tehty ihan peruspaidan kaavalla johon on vähän lisätty levyttä keskelle ja hihoja myös hieman levennetty,huppu on otettu jostain hupparin kaavasta :)

Tuli oikeen sopiva meitin hoikkikselle joten muutama huppari viileämpien päivien varalle on tehtävä.Aina kun meillä vaatteita kuvataan niin molemmat lapsethan siihen kuvaan sitten yleensä tunkevat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi <3