maanantai 3. kesäkuuta 2013

Nyt soi krokotilli rock,krokotiili rock......

Minulla on parikin suurta laatikkoa mihin heittelen kankaista jääviä tilkkuja,lajittelu periaate on milloin mikäkin hihapaloiksi ja etukappaleiksi riittävät,tasku ja aplikointitilkuiksi kelpaavat ym.

Aina kesän kynnyksellä minut valtaa jokin kumma tarve ruveta kääntämään kaappien ja laatikoiden sisältöä ylösalaisin,niin kävi taas tälläkin kertaa. Mutta nyt tein löytöjä ja hyviä sellaisia sillä löysin monta suurta palaa ihania kankaita joista sai jopa etu-ja takakappaleen vaatteeseen.

Tässä näitä nyt sitten tulee,ihan peruskauraahan tämä on, mutta varsinkaan näin ihanilla keleillä ei meikäläisen aivotyöskentely ole parasta mahdollista missään ajattelua vaativassa työssä :D


Pikkuneidille ihanaista etanaa riitti juuri 86cm bodyn etukappaleeseen,oranssia krokoa riittikin sitten etu-ja takakappaleeseen. Molemmista tuli niin herkkuja :)


Kuvan kaikki kuosilliset kankaat on joskus fb:n kangashamsterit ryhmästä ostettuja,niistä riitti juuri etukappaleisiin ja hihoihin. Bodyjen koot 74cm ja 86cm.


Pitihän neidin saada krokobodyyn mätsäävät shortsit,onneksi viime viikolla tuli ostettua ihania raitakankaita Triteksiltä. Poitsulla Majapuun autokorjaamo joustiksesta tehdyt shortsit kun kotoa ei löytynyt mitään mikä olisi mätsännyt tuohon petroolipohjaiseen krokoon.


Poitsullekkin pari paitaa,vihreä kangas Sampsukasta ja krokot fb:n kangashamstereista,hihojen raitakangas ja resorit Triteksiltä.

4 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän ihania nämä kaikki! Ihanat värit <3, oi joi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,itsekkin tykkään näistä väreistä ja kuoseista kovastikkin :)

   Poista
 2. Värikästä ja kivaa. Tuo krokotiilikangas näyttää tosi hauskalta vaatteena, vaikka kankaana ei ole iskenyt meikäläiseen yhtään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ihastuin noihin oransseihin krokoihin ja kun hamsuista bongasin petroolin niin olihan se ostettava pois kuleksimasta :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi <3