lauantai 5. tammikuuta 2013

Trikoo on riskillä.....


On mitä on muttei ainakaan ruma :D
Triteksiltä hamstratuista ihanista trikoista on viime aikoina tullut ommeltua itselle paita jos toinenkin,fb:n ompelusisarten kanssa olemme vissiin kohta tyhjänneet koko myymälän näistä ihanista trikoista. Omasta kaapistakin löytyy tuota Paulakukkaa aikas monessa värissä,kun kaikki värit tuppasivat olemaan niin ihania että syntyi valinnan vaikeus :)

Aika ajoin Triteksille tulee suuri erä uusia kangaspaloja se onkin sitten arvoitus mitä sieltä löytyy,niitä kaikkein hienoimpia ja kysytyimpiä aarteita kun tuppaa olemaan vain muutamia paloja.
Triteksille mennessä olo oli kuin lapsella karkkikaupassa,valikoimaa oli niin paljon ja kaikkea mahdollista olisi mieli tehnyt ostaa ja niinhän sitten ostinkin useamman kilon verran......Nyt tein aivan mahtavia löytöjä kuten tuo ylemmän kuvan Love cats kangas. Sitä tuli ostettua myös beige/musta yhdistelmänä. Pikkaisen kuitenkin jäi harmittamaan etten löytänyt sitä myös turkoosi/musta yhdistelmänä....eräs ompelusisarista oli tehnyt kyseisestä kankaasta paidan.

Kaavana näissä molemmissa paidoissa on toiminut OB 5/11 nro 4 raglanhihainen paita tosin vähän muokattuna.1 kommentti:

Kaunis kiitos kommentistasi <3