tiistai 15. tammikuuta 2013

Raitapaita villitys


No mitä,mitä minä otin ja ihastuin......nimittäin raitoihin :) Niitä oli PAKKO hamstrata Triteksiltä suuri kassillinen eri väreissä,pyydän anteeksi rakkaat ompelusisareni jos joku muu raitoihin ihastunut jäi kokonaan ilman näitä, kun haalin kaikki ihanat värit mitä suinkin löysin.

Tänä vuonna päätin, että kesäksi en osta pojalle kaupasta ainuttakaan teepparia vaan teen ne itse,niinpä tartuin härkää sarvista ja aloin selaamaan Ottobre lehtiä löytääkseni teeppareihin sopivan kaavan.

Löytyihän se sitten kirjastosta lainaamastani lehdestä ja on malliltaa Sulo,tämä malli tuntui sopivan enemmän kuin hyvin hoikan pitkäselkäisen poitsumme ylle.Kuvien teepparit on kokoa 104cm ja näihin on vain helmaa hieman pidennetty,meillä on niin pitkäraajainen poitsu että joka kaavaan saan pidentää paitojen helmaa ja hihoja sekä housujen lahkeita.

Stenzon sienikankaat ja örkkikankaat on tilattu kimppatilauksena muistaakseni Saksasta muut kankaat on ostettu mm. fb:n Kangashamsterit ryhmästä,Triteksiltä ja Royal kestoilta.


Näistä tuli minun ja poitsun mielestä aivan huippuja ja vaikeeahan ei kait ole arvata mitkä paidat nousivat poitsun lemppari vaatteiksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi <3