torstai 17. tammikuuta 2013

Persikan pehmoista paukkuviin pakkasiin

Ihastus on vienyt mun sydämen ja jälleen kerran oli saatava raitaa kankaassa :)

Tällä kertaa kotiin matkasi Eurokankaasta ihanaa raitaista ohutta velouria hempeissä vväreissä. Heti kankaan nähdessäni oli selvää että tuota on saatava mukaan ja siitä ompelen jotain ihanaa tytölle.

Kotiin päästyäni teki heti mieli silputa kangas jotain ihanaa ompelusta arten,mutta sitten iski tyhjyys,mitä teen tuosta ihanasta kankaasta pilaamatta sitä ?

Mutta mitäpä muutakaan siitä syntyi kuin Little houses pöksyt joka on meitin ihan lemppari kaava sekä tunika liivari efektillä mihin myös olen tykästynyt sitä kaavaa hieman korjailtuani. Kaveriksi raidoille löytyi kätköistäni melkein samansävyinen oranssi velour jonka tilasin Kangas-Mallasta .

Tällainen setti siitä sitten tuli ja on takuu varmasti yksi meidän lemppari joka tulee olemaan paljon rakastettu ja pidetty.Sovituskuvaa neidistä jolla oli niin kiirus ettei malttanut kuvattavaksi pysähtyä :)Little houses pöksyjen juju on tuo ihana pepunpaikka joka on tilava myös kestovaippoja käyttävän pepulle :)
Housuissa koko on 80cm mutta kun pidennettiin puntteja,laitettiin resorit ja lisättiin vähän leveyttä niin vastaa kokoa 86cm. Tunika on kokoa 98cm vain hihat on lyhennetty joten sekin vastaa kokoa 86cm.

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva setti! Eihän sitä kannatakaan vaihtaa hyväksi havaittuja kaavoja!

    VastaaPoista
  2. Kiva setti!

    Sinulle on tunnustus blogissani :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi <3