maanantai 13. elokuuta 2012

Syksyn tullen sieniä kasvaa.....


Se tunne kun kaikki lähtee menemään pieleen......se tuli näiden housujen osalle moneen kertaa. Hiki päässä ompelin ja tuskanhiki niskaa valuen ratkoin juuri ommeltua saumaa :( Kaikki meni hyvin niin kauan kuin tuli vyötärön vuoro,sen jälkeen kaikki menikin pieleen ja useamman kerran. Vyötärökaitaleen ompelu ei sitten minulta ohjeen mukaisesti onnistunut,olisi vaan pitänyt tehdä niin kuin ennenkin,eli lisätä vähän vyötärölle pituutta ja siitä taittaa kuminauhakuja tai laittaa resori.

Housujen kaava on jostain vanhasta Muoti Muksusta ja ehkä vähän "kökkö" nuo sivusaumat tuppaavat tulemaan etupuolelle jota ei kyllä onneksi käytössä huomaa. Testi versioon valitsin Halpa hallista ostetun ihanan suklaanruskean velourin, taskuiksi pipoista ylijääneet tilkut ja kanttaukseen valkoisen resorin.

Housuihin tein taskut elämäni ensimmäiset sellaiset,pitihän minunkin kokeilla kun kaikki ovat blogeissaan esitelleet mitä hienompia taskuja housuihin ja paitoihin. Mutta eihän näistä nyt sellaiset tulleet,vähän kummallisesti pussittavat.....ja ovat ehkä hieman liian pitkät.

Mammaa kovasti harmitti housut kunnes poika tuli ja kehaisi : Hienoja kuvia,ihanat housut,onko nämä minulle ? Kyllä poika kovasti tykkääkin ja taskut vaikka pitkät ovatkin on oikein mieleiset kun niihin voi jemmata vähän isommankin tavaran :D


Tähän hätään ei parempaa kuvaa saatu,kun poika ei suostunut enään housuja jalastaan riisumaan,niin mieleiset ne ovat :)

1 kommentti:

Kaunis kiitos kommentistasi <3