maanantai 13. elokuuta 2012

Jos metsään haluat mennä nyt niin takuulla yllätyt....

Tälläisen villin kokeilu idean sain eilen illalla. Pojan housuista jäi pätkä velouria ja päätin kokeilla tehdä siitä vuorellisen kypärämyssyn syksyyn.
Tällainen siitä sitten tuli,näytti kovin orvolta vain korvien kera joten viimeistelin sen huovasta neulotulla sydämellä ja napilla. Sydämen sisällä vähän vanua ja kiinnitetty myssyyn muutamalla pistolla.


Tässä kuvaa myssyn vuorista,tämähän on siis tavallaan myös kääntömyssy,mutta ehkä nuo korvat ikävästi painaisivat päähän vaikka ohkaiset ovatkin......


Tässä pari sovitukuvaa neidistä,on niin huono pysymään paikallaan että noin 20 kuvaa otin ja vain nämä kaksi jotenkin käyttökelpoisia. Mutta hyvin sopii,olen itse oikein tyytyväinen myssyyn :)


Tässä vielä sivukuvaa,tämäkin enemmän tai vähemmän heilahtanut :D

5 kommenttia:

  1. Kiva idea! Mä tuota velouria olen miettinytkin toimisiko myssynä vai onko liian "tiukka" pukea. Sinun myssysi näyttää ainakin onnistuneelta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katja,ei ollut liian tiukka pukea tällaiselle vajaan vuoden ikäiselle,mutta reilusti isomman koon sain piirtää tähän myssyyn koska vuori pienetää. Ihan pienelle en tällaista myssyä tekisi koska on kuitenkin tiukempi pukea kuin perus kypärämyssy.

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi <3