sunnuntai 19. elokuuta 2012

Retronorsu näkee tähtiä


Käännettävistä kypärämyssyistä on tullut jonkin verran kyselyitä ja tilauksia,tässä nyt yksi maailmalle lähtenyt tilaustyö. Asiakas valitsi kankaiksi Retronorsun ja sinipohjaisen isot tähdet. Onnistui oikein hyvin ja mielestäni tuli kivan näköinen,norsu on niin ihanan pehmeä pullero ja tähti taas puolestaan niin reipas.
Lisäksi matkaan lähti pari tuttinauhaa.


Sama setti tässä vielä toisinpäin :)


Ihanaiselle veljen pojalle matkasi tällainen setti hänen äitinsä valitsemistaan kankaista. Voi kuinka poika oli ollut riemuissaan ja peilannut itseään monta kertaa myssyjä vuoroin vaihtaen.
On se vaan niin sydäntä lämmittävää  kuulla että asiakas on ollut tyytyväinen <3

4 kommenttia:

 1. Eipä oo Niilo suostunut enää lippistä käyttämään. Sukellusvene pipo on sujahtanut joka aamu päähän päiväkotiin mennessä. :)
  Todellakin tyytyväinen asiakas! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa hyvä että on ollut mieleinen ja on kovassa käytössä kuten pitääkin :) Sukellusvene kuosi on kyllä aikas herkku....

   Poista
 2. Hei, mistä olet löytänyt kaavan näihin ihaniin kypärämyssyihin? Itse löydän vain kaavoja sellaiseen, johon tulee päälaelle oma kaistaleensa, mutta nämä sinun myssysi näyttävät siltä, että ovat kahdesta kappaleesta. Haluaisin itsekin tehdä näitä, joten olisitko valmis jakamaan kaavasi? Ihanaa syksyä!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi <3