lauantai 5. syyskuuta 2015

Pikkaritehdas....

...Oletteko kyllästynyt etsimään pienille tytöille sopivia pikkupöksyjä ? Minä olen,en ollenkaan käsitä miksi pienten tyttöjen pöksyt tehdään niin kinkuloiksi että ne ovat aina pyllynvaossa myttyrällä. Ainoat pöksyt mitkä sopivat meidan hoikalle mutta pyöreää peppuiselle neidille ovat bokserimalliset ja poikien bokseri kuosit eivät luonnollisestikkaan iskeneet meidän pieneen prinsessaan.

Pitkään olen ihaillut muiden tekemiä pikkuhousuja blogeissa ja ompelusivustoilla ja lopulta uskaltauduin koettamaan itsekkin niiden ompelua. Kaava löytyi ottobren numerosta 6/13 ja vyötärön madaltamista lukuunottamatta muita muokkauksia ei tarvinnut tehdä.

Ensin kokeilin pikkarin reunan huolittelua joustokanttinauhalla,mutta en saanut sitä tarpeeksi nätisti ommeltua niinpä siirryin koettamaan alusvaatekumpparia jota jostain kaapin kätköistä tuli vastaan. Sillä onnistuikin ihan kohtuullisesti :) Alusvaatekumpparia näinkin pieniin pöksyihin kuluu yllättävän paljon,onneksi sain vaihtokaupalla sitä lisää ja vielä kivoissa väreissä.

Tässä ensimmäinen erä pöksyjä,Koko kaikissa pöksyissä 110cmToinen erä vaihdossa saaduilla kumppareilla :)


Kaikki on tytölle mieleisiä ja se jos mikä on paras kiitos äidille <3

1 kommentti:

  1. Kivannäköisiä. Ja tuolla määrällä pärjää jo hyvän matkaa. :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi <3