perjantai 12. kesäkuuta 2015

Dear deer ja Pohojalaaset

Viileä alkukesä pakotti ompelemaan lapsille huppareita,koska sateen pitävät välikausitakit olivat päällä kuin muovipusseja. Päädyin tekemään elämäni ensimmäistä kertaa hupparit resorireunalla jotta niistä tulisi vähän enemmän pusakka malliset.

Hupparit vuoritin puuvillaelastaani trikoolla jotta ne menisi vähän viileämpinäkin päivinä teeppareiden kanssa. Keväällä nääs tuli ommeltua kaappi täyteen teeppareita ja kesätunikoita joilla ei näillä keleillä ulkona tarkene.

Neidin hupparikangas Dear deer from Selia päätyi meille kangasvaihtareilta ja pyöri aikansa kaapissa ilman mitään suunnitelmaa,kuosikaan ei kankaana ihan hirveesti minuun iskenyt.mutta,mutta......valmiina vaatteena tämä on kuitenkin niin ihana ja neidin lemppari takki  <3

Kaava on Ottobren Happy combo ja koko 110cm,ompelu ei sujunut ihan kuin tanssi ja purkuhommiinkin pariin otteeseen jouduin,mutta lopputulokseen olen tyytyväinen :)


Poitsun hupparikangas on joustocollegea ja Pehemiältä tilattua,kaava jostain Ottbresta koko 128cm, Vähän turhaan kiristin helmaresoria ommellessa,koska takin helma tahtoo kääntyä tuonne alle,no seuraavaan huppariin laitetaan sitten ilman kiristystä.
Tämän hetken poseerauskuvien trendi on funny kuten kuvasta näkyy :D


Parit hupparit vielä on tekeillä ja niissä toivottavasti muistan korjata heti ne virheet mitä näissä tein :)

1 kommentti:

  1. Kivat hupparit! Tänä vuonna kesä tosiaan antaa odottaa itseään, ompahan kerrankin uusia vaatteita valmiina kun helteet saapuu :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi <3