maanantai 30. kesäkuuta 2014

Piirroksia ja kuosihaaveita.....

..... Niinpä kukapa harrasteompelija ei haaveilisi että saisi joskus teetettyä jostain omasta piirroksesta kangasta,minä ainakin haaveilen :)

Kesä on ollut niin harmaa ja sateinen että monena iltana on tullut otettua kynä käteen ja tuhrittua paperiin jotakin,mitään varsinaista kuosisuunnitteluahan minä en osaa tehdä enkä tiedä mitä kaikkea siinä tulee ottaa huomioon. Kuvan muokkaustakaan en osaa tehdä tuolla Gimpillä mikä koneeltani löytyy,mutta värittää sentään sillä osaan :D

Kaikki piirrokseni tulee siis suurena,koska en osaa niitä valmiina "kankaana" esitellä,mutta tarkoitus niissä on siis se että ne pienennetään ja asetellaan kivasti siihen kankaalle :)

Laitanpa tähän muutaman viimeksi piirretyn kuvan ja linkin facebook kansioon missä niitä voipi katsella ja mielellään myös kommentoida jos ne ajatuksia herättää :)
Linkki kuvakansioon


Riikinkukkoa löytyy muutamissa eri väreissä ja variaatioita olisi vaikka kuinka,näitäkin löytyy lisää linkin takaa :)


Alla olevan muokkauksen teki ihana Sofia oman alueemme ompeluryhmästä,kun tuskittelin etten osaa käyttää tuota Gimpin muokkausta ja näin ollen myöskään esittää miltä piirros valmiina "kankaana" näyttää.....


4 kommenttia:

  1. Tuo riikinkukko ois kyllä hieno :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana :) Hienoa olisi kyllä nähdä se kankaalla,taustaan ehkä lisäisin vielä niitä pieniä palloja mitä jossain versiossa olin laittanutkin.

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi <3