perjantai 13. kesäkuuta 2014

Hellekelejä odotellessa....

Kesävaatetta on tullut ommeltua enemmän ja vähemmän,nämä helle/liivimekot on suhteellisen simppeliä ommeltavaa. Ainut miinus näissä on kankaan menekki,sillä jos kuvio kankaassa on vain yhteen suuntaan niin hukkapaloja tuppaa tulemaan vähän liiankin kanssa :(

Onneksi nämä mekkoset on monikäyttöisiä ja pitkäikäisiä niin ei harmita niin kovasti tuo kankaan menekki :) Viileämmillä keleillä ne menevät mainiosti sukkisten ja pitkähihaisen paidan kanssa, vaikka neitonen hieman venähtäisikin niin mekon käyttöä voi jatkaa tunikan muodossa.

Näitä onkin tullut ommeltua niin omalle kuin  muidenkin pienille tytöille,tässä viimeksi valmistuneet mekkoset jotka matkaavat eräälle pienelle neidille ja toivottavasti ovat mieleisiä :)Tässä kuviokangas ei ihan riittänyt korkeudesta joten tein selkäosan ja etukapaleen yläosan väreihin sopivasta yksivärisestä. Tulihan tästä ihan kiva näinkin :)


Kaikista tuli oikein raikkaita kesämekkosia :)

2 kommenttia:

 1. Petra, ihanan aurinkoisia mekkosia! Kiitos kauniista ompeluksistasi, olen niistä varsin iloinen. Siiri & Myyry mekko on neidistä parasta ikinä :D Kivaa kesää, ollaan kuulolla!

  -LauraLumina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos LauraLumina :) Hyvä että olette olleet tyytyväisiä,kivaa kesää teillekkin :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi <3