sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Sampsukan kuosikisa

Sampsukassa on parhaillaan menossa kuosisuunnittelukisa,olihan siihen sitten pakko ottaa osaa ja koettaa onneaan vaikkakin piirtämäni kuosit varmasti on ainakin väritykseltään liian retrohtavia monen makuun...

Tarkoituksella suunnittelin kuoseja aikuselle, sillä jatkuvasti kangaskaupat tuuppaavat mitä hienompia kuoseja lapsille,mutta aikuiseen makuun niitä tulee todella vähän myyntiin ja sitten kun tulee niin ne tuppaavat loppumaan heti kättelyssä kesken :(

Tällaisia kuoseja lähti minulta kilpailuun ja täältä näet kaikki kuosit mitä kilpailussa on mukana :)
 Jottei koko blogi täyttyisi kuvista niin laitan tähän vain ne mitkä itse haluaisin ehdottomasti nähdä kankaana,itse näkisin nämä kuosit joustofroteisena mutta  mustavalkoisen "apilan" ja pinkin sydänkukan ottaisin mielummin trikoisena :)
Kilpailusssa on paljon hienoja kuoseja ja omani ovat varmasti ihan liian simppeleitäkin moneen muuhun ehdotukseen verrattuna....kannattaa käydä katsomassa ja äänestämässä mieluista kuosia/kuoseja niin tein minäkin. 

2 kommenttia:

  1. Hei! Tuo alin mustavalkoinen kuosi on tosi kaunis, ihailin sitä jo kilpailussa. Yksinkertaisuus on valttia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kuosiverstaalle :) Olisi ollut niin hienoa saada jotain näistä kankaana,itse olen tällä hetkellä vähän "kuosiähkystä" kärsivä ja niinpä joku yksinkertainen olisi välillä ihan raikasta :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi <3